Fronturi sertar, fete de usi mobila si accesorii din MDF pentru mobilier personalizat

Protege Parol recomanda cu incredere utilizarea fronturilor lucioase din MDF intr-o varietate de spatii. Fronturile din MDF infoliat sau vopsit in construirea unui ambient modern, realizat cu suprafete rafinate, confera un plus de eleganta si stil pentru bucatarii, camere de zi, dormitoare, bai, restaurante si magazine de prezentare.

Nuantele de clasic ale acestui tip de fronturi sunt date de frezari specifice lemnului masiv si coloristica aproape de natura din care a fost inspirata.

Calitatea produselor Nett Front este garantata de materia prima de inalta calitate produsa in Germania si cele doua centre de productie (Romania si Ungaria) dotate cu utilaje de ultima generatie. Aceasta este completata de seriozitatea si promptitudinea in livrarea comenzilor.

Fronturi mobilier din MDF in diverse culori, texturi si dimensiuni

Paleta larga de culori si texturi, precum si cele peste 73 de tipuri de frezari disponibile (in diverse stiluri de finisare: décor uni antichizat, décor lemn (rustic, clasic, modern), decor high gloss, décor uni, décor uni cu imitatie textura, etc.) pentru fronturile din MDF infoliat fac din furnizorul nostru un etalon pe piata din acest domeniu. Mai multe detalii despre stilul de mobile la care se potrivesc frezarile alese de dumneavoastra gasiti in paginile noastre de site Stiluri de mobila si design cu fronturi de usi in amenajari interioare sau pagina Tipuri de frezari pentru fronturi sertar sau fete de usi mobilier

In fiecare an producatoriul de fronturi se preocupa sa dezvolte gama de frezari ale fronturilor pentru a acoperii o cat mai larga paleta de stiluri de mobilier si cerintele tot mai sofisticate ale beneficiarilor de mobilia.

Totodata, se cauta materie prima care sa respecte principiile ecologice ale pietei. In acest sens adezivii folositi in procesul de lipire a foliei pe MDF sau vopselele folosite pentru fronturile vopsite se inlocuiesc treptat cu produse ecologice. De exemplu, S MAT AQUA este vopseaua pe baza de apa care inlocuieste vopseaua clasica utilizata in piata pentru vopsirea fronturilor.

Ușile din MDF înfoliat produse de Nett Front au o gamă vastă de finisaje (ultra-mat, mat, high-gloss, high-gloss 3D și antichizat), frezări (frezări pe cant, frezări cu mâner, frezări înalte, medii sau adânci) și decoruri (peste 100 de decoruri disponibile). Vezi pagina de site: Decoruri disponibile pentru fronturi mobila.

Fronturile din MDF infoliat sau vopsit sunt realizate la aproape orice dimensiuni (mai putin limitarile tehnice specifice). Impreuna cu produsele complementare denumite si accesorii (lezene, cornise, suporti etc.) fronturile din MDF infoliat aduc un plus care, alaturi de manere si butoni, innobileaza mobilierul si reflecta personalitatea proprietarului. Vezi pagina de site: Accesorii din MDF infoliat sau vopsit pentru mobila cu stil.

Posibilitatea asimilarii acestor fronturi din MDF infoliat (varianta rustic, clasic si antichizat) cu fronturi si/sau mobilierul din lemn masiv, avand totodata avantajul flexibilitatii dimensionale, permite organizarea eficienta a spatiului atat din punct de vedere al depozitarii cat si din punct de vedere estetic.

Programul de fronturi sertar, fete de usa mobile si accesorii din MDF este divers si cuprinde urmatoarele game:

1.MDF infoliat 3D cu urmatoarele subgame:

  • Infoliat ULTRAMAT PERLAT (culori uni)
  • Infoliat ULTRAMAT (culori uni)
  • Infoliat MAT (culori uni, imitatie de lemn, imitatie de texturi)
  • Infoliat HIGH GLOSS (culori uni, imitatie de lemn, imitatie de texturi)
  • Infoliat HIGH GLOSS 3D (culori uni)
  • Infoliat ANTICHIZAT (culori uni, imitatie de texturi)

Vezi pagina de site: Fronturi usi si sertare mobilier din MDF infoliat

2.MDF vopsit lucios si ultramat (NETT COLORS, NETT COLORS EXPRES, S MAT AQUA)

Vezi pagina de site: Fronturi usi si sertare mobilier din MDF vopsit ultramat sau lucios

 • NETT TOP 7 (vopsit)
 • NETT DECORAFT 7 (vopsit)
 • NETT CRYSTAL
 • NETT TOP CRYSTAL

Grosimea MDF-ului variaza in functie de gama de produse si anume:

– 18 mm pentru fronturi usi si sertare din MDF infoliat si MDF vopsit

– 22 mm pentru fronturi usi si sertare din MDF infoliat

– 18 mm si 22 mm pentru fronturi blaturi de masa din MDF infoliat si MDF vopsit

– 70 mm pentru gama NETT TOP, NETT TOP CRYSTAL si DECORAFT

Fetele de usi din MDF infoliat sau vopsit au spatele acoperit cu melamina alba cu exceptia cazului in care se solicita expres acoperirea ambelor fete (fata si spate) cu acelasi finisaj. De retinut ca doar pe o fata a frontului se pot realiza frezari. Spatele frontului ramane fara frezari pe suprafata si cant.

Fronturile de mobila din MDF infoliat sau vopsit se pot comanda direct din magazinul online sau la showroom (Timisoara, str. Martir Cernaianu nr. 11). Consultantii nosri sunt pregatiti sa va ofere toate detaliile la: 0256/248.648 | office@protege.ro.
Mai multe modele de fete de usi si panouri pentru mobilier, aici.

Schema de subpagini la pagina principala de fronturi dim MDF infoliat si vopsit:

La urmatoarele subpagini mai sunt ramificatii si anume:

 • Stiluri de mobila cu fronturi usi in amenajari interioare

Cu urmatoarele subpagini:

 • Gama MODERN cu urmatoarele stiluri (subpagini)

 1. *Contemporan
 2. *Tranzitional
 3. *Minimal
 4. *Urban / Industrial
 5. *Pop Art
 6. *Suprareal
 7. *Scandinav
 • Gama CLASIC cu urmatoarele stiluri (subpagini)

 1. *Regal
 2. *Vintage
 3. *Rustic&Country
 • Gama ETNIC cu urmatoarele stiluri (subpagini)

 1. *Oriental
 2. *Montan
 3. *Mediteran
 4. *Cottage
 5. *Provence
 • Fronturi usi si sertare mobilier din MDF vopsit

Cu urmatoarele subpagini:

 1. *Semifabricate pentru mobilier: NETT TOP 7 (vopsit) si NETT DECORAFT 7 (vopsit)
 2. Fronturi Mobilier MDF Vopsit – Express Color
 3. Fronturi mobila MDF Vopsit Ultramat Antiamprenta

NOTA: acest dictionar contine denumiri uzuale, precum ABS, MDF, HDF, HPL etc. Va invitam sa il parcurgeti.

DESCARCARI:

Nota: Incepand cu data de 01.03.2021 fronturile de mobila din MDF infoliat ANTICHIZAT si accesoriile cu décor ANTICHIZAT nu mai fac parte din programul comercial al Protégé Parol SRL.