Rulouri tip usa, RAUVOLET Rehau, pentru mobila

Dulapurile cu usi – rulou inserate in mobilierul dumneavoastra se potrivesc oricarui stil de amenajare si sunt solutii perfecte pentru inchidere de spatii la care nu se potrivesc variantele clasice de inchidere, de exemplu usi batante sau sertare.

O data, macar, in viata suntem pusi in situatia amenajarii unui spatiu de locuit. La prima vedere cel mai important aspect care il tratam este estetica spatiului si a mobilierului. Alegem culori de pereti, de pardoseala, de fronturi ale mobilierului, accesoriile fronturilor si incepem sa gandim utilitatea. Daca facem o lista a tuturor produselor ce trebuie depozitate ajungem la concluzia ca, oricat de mare este spatiul, tot nu ajunge.

Descoperirea diversitatatii de solutii din domeniul amenajarilor interioare si a sistemelor de mobilier, analiza lor si alegerea de sisteme si accesorii potrivite nevoilor, spatiului si bugetului dumneavoastra da roade si aduce beneficii pe termen lung.

In domeniul imobiliar prețurile sunt în creștere insa nu si spațile propuse. Ele sunt tot mai mici. Majoritatea beneficiarilor de case sau apartamente caută soluții de folosire maxima a spațiilor mici fără a compromite aspectul si estetica amenajarii.

Totodata, nevoia de personalizare a spațiului interior sau de creare a ambientului potrivit personalitatii este o caracteristica a beneficiarului modern de spatii rezidentiale sau de office, magazine si institutii.

Cu gama RAUVOLET, celebra firma REHAU oferă o colecție de sisteme de dulapuri cu uși-rulou intr-o varietate acceptabila de culori sau materiale și excelente oportunități de integrare in amenajarea personalizata a casei.

De la metal, sticlă sau plastic până la soluții fono-absorbante, va propunem un sistem de usi -rulou pentru mobilierul casei sau apartamentului, potrivite stilui de amenajare si personalitatii beneficiatului. Cu sistemele de rulouri RAUVOLET puteti obtine, intr-o camera mica, mai mult spatiu de depozitare sau de mascare care sa va permita si o utilizare cat mai usoara a elementelor de mobila.

Sistemele de rulouri pot inchide spatii de depozitare in  mobilierul de birou, mobila de bucătărie, living sau dinning, mobila de holuri  sau bar adica in orice tip de amenajări si design de interior.

Avantajele folosirii rulourilor tip usi de mobila:

  1. Utilizare usoara atât pentru glisarea orizontală cât și verticală
  2. Opțiuni diferite de design si decor pentru integrare perfecta in spatiu casei, designul de interior sau amenajarea lui
  3. Asociere de design de interior cu suprafețele crystal și brilliant de la REHAU
  4. Design customizat cu ajutorul imprimării digitale pentru beneficiari atenti la detalii
  5. Folosirea optima a spatiulori de stocare din locuinta
  6. Stejarrat soft-touch (antiamprenta) fără amprente pe suprafețele mate ale lamelelor ruloului

Liniile de design ale sistemelor de ruloruri tip usa de la REHAU sunt: VETRO – line, CRYSTAL – line, BRILLIANT – line, METALIC – line, ACOUSTIC – line, COLOR  & DÉCOR – line, INDIVIDUAL PRINT.

Primele patru game din enumerarea de mai sus de sisteme rulouri oblon sunt disponibile (stoc uzual ) in Romania.

Descoperiti  detalii despre cele patru sisteme pentru rulou tip usa in subpaginile de mai jos.

Cele patru game de oblon- rulou pentru mobila sunt: RAUVOLET VETRO-line, RAUVOLET CRYSTAL-line, RAUVOLET BRILLIANT-line si RAUVOLET METALLIC-line. Gasiti detalii despre aceste linii de design cu rulouri-usa in subpaginile de mai jos.

In galeria de imagini gasiti cateva exemple de utilizare a jaluzeleror-rulou cu glisare verticala in amenajarea de interior a incaperilor din casa sau apartamentul unor beneficiari.