Sisteme de depozitare pentru mobila de bucatarie si dressing

Optimizarea depozitarii este de multe ori o problema pentru cei mai multi dintre noi. Fie ca locuim intr-o casa sau un apartament, organizarea spatiului este un aspect important, care ne influenteaza viata de zi cu zi. Precum v-am obisniut, echipa Protege Parol vine in intampinarea dumneavoastra cu numeroase solutii pentru organizare si optimizare, precum accesoriile din fir metalic de la VIBO.

VIBO este un lider in productia de accesorii din fir metalic pentru compartimentarea spatiului din interiorul mobilierului. Compania italiana se axeaza in special pe gasirea de solutii inovative in ceea ce priveste accesoriile din fir metalic pentru mobilier, cu nenumarate intrebuintari. In prezent, VIBO comercializeaza sisteme de depozitare in 70 de tari, produsele sale fiind recunoscute pentru modalitatea in care raspund nevoilor de compartimentare din orice locuinta.

Sistemele de depozitare VIBO sunt special create pentru a facilita depozitarea si a conferi fiecarei parti a mobilierului utilitate, un lucru tot mai necesar in ziua de astazi. Cu aceste sisteme fiecare lucru din bucatarie sau dressing isi gaseste locul, rezultand o ordine deplina in interiorul mobilierului.

Materialele din care sunt alcatuite aceste sisteme de depozitare permit o intretinere usoara si o rezistenta de durata. Aproape 5000 de componente (multe dintre ele supuse unor serii de teste inainte de a fi trimise spre vanzare) sunt produse in intregime in propriile fabrici, conferind sistemelor VIBO statutul de produse 100 % fabricate in Italia. Si, bineinteles, acestea sunt disponibile in mai multe finisaje, printre care: crom lucios, crom mat, otel inoxidabil.

VIBO, ca reprezentant de seama a firmelor producătoare de accesorii din fir metalic, gandeste cum sa proiecteze aceste produse pentru ca ele sa ajute cat mai mult in optimizarea depozitarii. Un bun exemplu in acest sens, sunt produsele prezentate in catalogul online.
Mai multe accesorii pentru compartimentarea interioara a mobilierului puteti gasi in magazinul online Protege Parol.

DESCARCA CATALOG: