Gama UNUM a produselor austriece Siro sunt destinate utilizarii spatiilor mici de depozitare din bucatarii, bai, holuri sau nise.

Acestea pot fi montate atat pe mobilier cat si pe pereti, in scopul personalizarii diferitelor spatii.
Produsele Siro UNUM sunt fabricate din material plastic de o calitate superioara finisat in culoarea nichel mat.

Sistemele Siro UNUM cuprind diferite componente, care se imbina intr-un joc de puzzle: tub exterior, tub interior, teu-ri, coturi, picioare, varfuri pentru capetele tuburilor, suport pahare si umbrele. Toate aceste componente sunt perfect compatibile unele cu celelalte, constituind un tot unitar elegant.

Aceste sisteme au fost gandite pentru a face adaptarea si configurarea lor facila oricarui pasionat de bricolaj. Tuburile exterioare din plastic, desi rezistente, sunt usor de taiat pe dimensiunea dorita cu orice panza de fierastrau fin. Aceste tuburi se garnisesc cu restul accesoriilor dupa propria ingeniozitate.

Ne stau la dispozitie pentru o infinitate de combinatii, componentele sistemului Siro Unum: cuiere, suport prosoape, suport CD-uri, set de tavi rotitoare cu prindere pe perete sau intre corpurile de mobilier sau chiar accesorii de bucatarie. Simplitatea designului ofera posibilitatea plasarii lor in orice tip de spatiu. Oriunde ar fi amplasate, aceste sisteme aduc un plus de bun gust si utilitate.

Designer-ul, inginerul si mesterul poti fi chiar tu

Folositi-va imaginatia pentru a combina componentele sistemului si a va accesoriul potrivit nevoilor, spatiului si personalitatii dumneavoastra.