Fronturile de mobila CLEAF Italia dezvaluie o tridimensionare aparte, avand un material care se apropie foarte mult de textura si aspectul lemnului masiv.

Fronturile de calitate ridicata, debitate din panouri de PAL ( de calitate ridicata), sunt produse in Italia, avand o suprafata care imita lemnul cu pori in nuante diverse.

Placă din lemn pentru utilizare interioară (tip P2 conform standardului EN 312). Partea superioară a produsului este acoperita cu melamină decorativă printr-un proces de presare. Disponibil la cerere: FSC-COC, rezistenta la apă sau rezistenta la foc.

PRODUSUL SYNCHRONIZAT

Atunci cand textura este coordonata cu designul hartiei decorative, acest lucru se numeste produs sincronizat. Realizarea acestei caracteristici nueste nesemnificativa punct de vedere tehnic pentru ca extinderea a hartiei decorative trebuie sa fie gestionata in timpul procesului de impregnare si trebuie sa fie introdusa apoi exact sub placa de finisare la dimensiuni de mai mult de 5 × 2 metri, cu o marja de eroare de doar cativa milimetri.

TSS sau Suprafata Structurata Termic.

Acesta este numele pe care CLEAF SPA il ofera panourilor sale realizate cu ajutorul unei prese cu rasini termorezistente. TSS sunt diferentiate de produsele de melamina obisnuite datorita atat combinatiei atente dintre decoratiuni si finisaje, cat si adancimii acestora. Performantele de inalta calitate ale panourilor provin din utilizarea materiilor prime bine selectate si cat si a celor mai performante masini.

Din colectia de panouri laminate de la CLEAF Italia s-au selectat finisajele Yosemite, Sherwood, Matrix.

Yosemite – textura avansata este rezultatul unei activitati sofisticate de cercetare si dezvoltare, precum si al unei viziuni artizanale si industriale care se concentreaza atat pe detalii, cat si pe schimbari tehnologice.

Aceasta suprafata termoformata, cu rezistenta ridicata, acopera o fata a panoului, iar cealalta fata este acoperita cu melamina plana (netermoformata) de aceeasi culoare si calitate ca si suprafata termoformata.

SHERWOOD – aceasta textura ia stejarul Po Valley ca o referinta, cu semne puternice și adanci. Culorile selectate permit Sherwoodului sa se incadreze bine in spatiile casnice contemporane sau in mobilier.

MATRIX – textura avansata este rezultatul unei activitati sofisticate de cercetare si dezvoltare, precum si al unei viziuni artizanale si industriale care se concentreaza atat pe detalii, cat si pe schimbari tehnologice.

Mai multe detalii tehnice despre decorul Matrix gasiti in fisa tehnica.

Dimensiuni maxime ale usilor si sertarelor de mobilier:
Lungime x Latime x Grosime = 2800 x 2070 x 18 mm

Din aceste panouri se debiteaza fronturile la dimensiunile necesare dumneavoastra si pentru cantuire se foloseste un nou adeziv rezistent la apa si temperaturi. Detalii despre acest adeziv gasiti aici.

DESCOPERITI GAMA DE FRONTURI DE MOBILA CLEAF

Culorile disponibile ale fetelor de usi, din panou CLEAF imitatie de lemn cu pori, pentru mobilier sunt urmatoarele:
Fata (front) usa, CLEAF Yosemite S011, Milk Shake, cant ABS la culoare, suprafata in relief, Italia, pret/mp

Fata (front) usa, CLEAF Yosemite S010, Champagner, cant ABS la culoare, suprafata in relief, Italia, pret/mp

Fata (front) usa, CLEAF Sherwood B070, Hide Parck, cant ABS la culoare, suprafata in relief, Italia, pret/mp

Fata (front) usa, CLEAF Sherwood B073, Bianco Total, cant ABS la culoare, suprafata in relief, Italia, pret/mp

Fata (front) usa, CLEAF Yosemite S013, Old Jack, cant ABS la culoare, suprafata in relief, Italia, pret/mp

Fata (front) usa, CLEAF Matrix LK48, nuc Leuca, cant ABS la culoare, suprafata in relief, Italia, pret/mp

Fata (front) usa, CLEAF Pembroke S123 Effre,18 cant ABS la culoare, suprafata in relief, Italia, pret/mp

Fata (front) usa, CLEAF Sable LR22 Valley,18 cant ABS la culoare, suprafata in relief, Italia, pret/mp

Fata (front) usa, CLEAF Sable LR64 Savello, cant ABS la culoare, suprafata in relief, Italia, pret/mp

Fata (front) usa, CLEAF Ares B073 Total White, 18 mm, cant ABS la culoare, suprafata in relief, Italia, pret/mp

Fata (front) usa, CLEAF Ares FB11 Beton, 18 mm, cant ABS la culoare, suprafata in relief, Italia, pret/mp

Canturile ABS sunt produse de catre CLEAF si au aceeasi textura ca si suprafata panoului. Ele sunt disponibile la 2 latimi: 23 mm si 43 mm. Canturile de 43 mm se utilizeaza pentru fronturi dublate (2 panouri cu grosime de 18 mm lipite)

Fetele de usi CLEAF pot fi comandate in magazinul online Protege Parol.

Citit fisa tehnica a acestor produse aici.

Front+mobila+cleaf_HCL.PMAT-LK48+nuc_leuca+textura+protege+parolFront+mobila+cleaf_protege parolFront+mobila+cleaf_PEMBROKE+S123+EFFRE+Strucura+protege+parol+1Front+mobila+cleaf_UCL.ARE-B073+ARES_total_white+B073 +protege+parol.1
Front+mobila+cleaf_protege parol albFront+mobila+cleaf_protege - parolFront+mobila+cleaf_SABLE+LR22+Valley+Strucura+protege+parol+1Front+mobila+cleaf_UCL.ARE-FB11+ARES_beton+FB11 +protege+parol.1
Front+mobila+cleaf_protege parolFront+mobila+cleaf protege parolFront+mobila+cleaf_SABLE+LR64+Savello+Strucura+protege+parol+10
Front+mobila+cleaf_OLD JACK+protege+parol+1
Front+mobila+cleaf_HCL.PYOS-SO11+Milk Schake+protege+parol+2
Front+mobila+cleaf_HCL.PYOS-SO10+sampanie+protege+parol+2