Cu peste 30 de ani experienta in industria de bucatarii si chiuvete, echipa EdgeSinks a adus multe elemente unice in Europa – iar printre cele mai importante elemente inovative se numara faptul ca aceasta este singura chiuveta cu montare sub blat termoformat.

Impreuna cu partenerii din SUA, echipa EdgeSinks au dezvoltat o gama variata de chiuvete homemade de lux pentru piata din Europa.

CHIUVETE BUCATARIE EDGESINKS – PROTEGE PAROL

EdgeSinks ™ sunt încercate și testate și au fost alegerea industriei timp de aproape șapte ani în America de Nord. Acum, împreună cu partenerii noștri de distribuție la nivel european, vă aducem Edge Sink. Canalele EdgeSinks de distribuție includ Irlanda, Marea Britanie, Germania, Italia, Olanda, Belgia și Franța, toate stocând gama completă de chiuvete Edge.

Edge Mobile a fost conceput ca o metodă portabilă convenabilă de introducere a clienților a gamei de chiuvete Edge Sinks.

Trebuie crezut in sistemul fără sudură Edge. Aceasta face din Edge Mobile un mod foarte util și simplu de a demonstra atributele unice ale sistemului fără sudură Edge și toate avantajele sale. Fie că este vorba de o întâlnire cu dezvoltatorii, designeri, arhitecți sau clienții dvs. de mobilier bucătărie, Edge Mobile oferă decidentului ocazia de a înțelege și aprecia pe deplin toate avantajele Edge Sinks, indiferent de locația lor. Acest lucru este foarte apreciat de vanzatorii si de directorii de vanzari din acest domeniu sanitar.

Edge-Mobile este, de asemenea, ideal pentru studiourile de bucătărie care poate nu au facilitatea de a afișa Edge în toate materialele de suprafață de lucru. 

Sistemul fără sudură Edge oferă nu numai o tranziție perfectă de la orice material de suprafață de lucru la chiuveta de oțel, dar oferă și un aspect optim în igienă. 

Edge Commercial nu au un sistem de revărsat care le face ideale pentru bucatariile mici si medii, încăperile curate, laboratorul și aplicațiile medicale. Edge Commercial oferă soluții reale pentru industria de agrement, medical și alimentar, unde igiena are o importanță critică. 

Acest concept apartine companiei americane care are experienta de peste 30 de ani in producerea chiuvetelor de bucatarie de inalta calitate. 

Chiuveta în sine este confecționată din oțel inoxidabil, un material igienic, având un aspect pe cât de neutru înainte de montare, pe atât de elegant după montarea în blat. Producătorii au optat pentru oțelul inoxidabil tocmai pentru a dubla inclusiv estetic capacitatea acestui produs de a se integra blaturilor de orice fel: standard (placate cu laminate de minimum 0.6 mm), compozit (material acrilic), laminat compact, din lemn masiv, de tip ceramic, din cuarț, din marmură sau piatră.

Chiuvetele de la EdgeSinks sunt foarte inovative in domeniul instalatiilor sanitare din Romania, iar o caracteristica definitorie este aceea ca aceasta chiuveta de bucatarie se integreaza perfect in blat Termorezistent, ceea ce o face mult mai igienica in acest sens.

Acest model de chiuveta a facut multa lume fericita in America de Nord in ultimii sapte ani de zi si este un produs testat la cele mai inalte standarde de catre specialisti cu experienta in domeniu.

Chiuveta în sine este confecționată din oțel inoxidabil, un material igienic care are un aspect neutru inainte de montaj dar si ofera un plus de eleganta dupa montarea in blatul de mobila.

Integrarea in blatul Termorezistent se face foarte bine pentru ca nu ramane spatiu in care murdaria se poate aduna. Astfel gradul de igiena sanitara este foarte ridicat.

Mai multe detalii despre chiuvetele ce pot fi montate sub blaturile de lucru termorezistente din bucatarie gasiti in pagina noastra de site: