Fronturi Mobilier Din Lemn Masiv

/Fronturi Mobilier Din Lemn Masiv
Fronturi Mobilier Din Lemn Masiv 2020-06-15T19:07:06+00:00

Mobilierul construit cu fronturi din lemn masiv aduce o atmosfera calda, clasica si intotdeauna actuala ambientului din bucatarie si nu numai.

Principalul avantaj al mobilierului cu design clasic este acela ca isi va pastra frumusetea si atractivitatea de-a lungul anilor. Este stilul de design care ne incanta de fiecare data privirea si care nu isi pierde din farmec niciodata. Fronturile din lemn masiv sunt cele prin care poti crea cu usurinta un astfel de stil de design si prin care poti conferi locuintei tale eleganta si durabilitate.

Prin utilizarea de fronturi din lemn masiv putem pastra functionalitatea mobilierului modern, la care sa adaugam un plus de valoare. Astfel ca, interiorul mobilierului va fi construit conform nevoilor actuale, in timp ce aspectul acestuia va fi unul clasic, care va da senzatia de caldura si armonie.

Fronturi din lemn masiv in nuante variate de lemn

Fronturile din lemn masiv pe care le oferim sunt in nuante variate de lemn, de la bejuri fine, la marouri impunatoare. Astfel ca, in functie de destinatia acestora, fie ca ai nevoie de ele pentru o bucatarie mica de apartament sau pentru una spatioasa, vei gasi tipul de front din lemn masiv care sa se potriveasca – este recomandat sa folosim nuantele deschise pentru a crea senzatia de mai mult spatiu si sa profitam de nuantele clasice ale lemnului in bucatariile spatioase.

Fronturile drepte si curbate precum si ornamentele specifice stilului clasic, cum sunt cornisele, bratarile, sipcile, plintele, suportii pentru sticle, cutiile pentru condimente si pilonii ornamentali vor face diferenta si vor personaliza mobilierul casei.

Modelele de sticla pentru usile de mobila cu rame sunt alese in functie de stilul frezarii.

  • fronturi lemn masiv 1 Protege Parol
  • fronturi din lemn masiv 2 Protege Parol
  • fronturi din lemn masiv 3 Protege Parol
  • fronturi din lemn masiv 4 Protege Parol
  • fronturi din lemn masiv 5 Protege Parol
  • fronturi din MDF infoliat 8 Protege Parol
  • fronturi din MDF infoliat 9 Protege Parol
Spre magazin online

Ramele fronturilor de usi sunt produse din lemn masiv, iar tabliile lor sunt din MDF furniruit. 

Dimensiunile lor sunt standardizate. Din acest motiv se configureaza mobilierul in functie de aceste dimensiuni.

Fetele de usi si de sertare din lemn masiv se impart in patru mari programe: gama  SYSTEM, gama PLANET, gama COUNTRY si gama BRAD.

SYSTEM  este o gama de fete de usi de mobila din lemn masiv produse in Polonia din esente de arin si stejar.

 Cele unsprezece modele care compun aceasta gama au acoperit nevoile de design si functionalitate pentru beneficiari cu personalitati si cerinte diverse. Mai multe detalii despre  varietatea de modele si dimensiuni gasiti in pagina FRONTURI  lemn masiv GAMA SYSTEM

PROGRAM SYSTEM

PROGRAM PLANET ITALIA

PLANET  este o gama de fete de usi de mobila din lemn masiv produse in ITALIA din esente de stejar, mesteacan si salcam. Trei modele de fronturi: BAHAMA, RIO si MALLORCA CRUD sunt variante din care, atat detaliile designului Italian cat si calitatea sau finetea prelucrarii pot ajunge in casele Dumneavoastra.

Mai multe detalii gasiti in pagina FRONTURI  lemn masiv GAMA PLANET

COUNTRY, a treia gama de fronturi mobila, include trei modele: AZTEK, MAYA, DAKOTA.  Modelul de frezare este acelasi la toate cele trei modele insa finisajele sunt diferite, ajutand astfel la crearea atmosferei rustice visate. 

Descoperiti frumoasele finisaje in pagina FRONTURI  lemn masiv GAMA COUNTRY.

PROGRAM COUNTRY

PROGRAM BRAD

BRAD  este a patra gama de fronturi din lemn masiv. Sunt produse din lemn esente de pin crud si brad borovi crud, lasandu-va posibiitatea sa le finisati in fuctie de preferintele Dumneavoastra. 

Fronturi cu frezare dreapta sau frezare tip mustata, fronturi cu lamele deschise sau cu grilaje, iata cateva idei de mobilier nobil.

 Mai multe detalii gasiti in pagina FRONTURI  lemn masiv GAMA BRAD.

Fetele de usi si panourile pentru mobilier se pot comanda direct din magazinul online sau la showroom (Timisoara, str. Martir Cernaianu nr. 11). Consultantii nostri sunt pregatiti sa va ofere toate detaliile la: 0256/248.648 | office@protege.ro.
Mai multe modele de fete de usi si panouri pentru mobilier, aici.

SUBPAGINI:

Program System
Program Planet
Program Country
Program Brad
Accesorii Fronturi Mobila Gama System

DESCARCARI:

Lista preturi fronturi mobilier
Catalog online fronturi mobila
DICTIONAR DENUMIRI UZUALE

NOTA: acest dictionar contine denumiri uzuale, precum ABS, MDF, HDF, HPL etc. Va invitam sa il parcurgeti.

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?