Nu există nicio îndoială că gama Bertazzoni atrage atenția, transformând bucătăriile de astăzi in minunate incaperi in care ne putem pregatii usor si rapid mancarea. Păstrat într-o moștenire a designului italian și oferind o gamă amețitoare de culori, brandul Bertazzoni creează unele dintre cele mai frumoase produse de bucătărie de peste 100 de ani.

Dacă nu sunteti la curent cu numele Bertazzoni și doriți să aflați un pic mai multe despre abordarea lor în designul gamei, iată cateva lucruri de știut înainte de a cumpăra un produs de la Bertazzoni. În acest articol, vom descoperi gama de electrocasnice Bertazzoni.

Din 2001, producția Bertazzoni încorporează ceea ce este cunoscut sub numele de „Toyota Production System”. Acest sistem revoluționar de fabricație, bazat pe modul în care sunt produse automobilele Toyota, permite lui Bertazzoni să își producă produsele la viteză excepțională și la costuri reduse eficient, fără a compromite calitatea. În consecință, aceștia oferă clienților produse de top în ceea ce privește caracteristicile și aspectul.

O caracteristică a aspectului high-end vine din varietatea reală a gamei lor. Cu adâncimea fabricată de 25 1/8 inci, gamele Bertazzoni se așează perfect cu dulapurile dvs. existente, creând aspectul curat și personalizat al unei bucătării integrate.

O altă caracteristică de design care diferențiază gama Bertazzoni de concurență este gama de opțiuni de culori ale designerilor disponibile. În loc să folosească devizul de secol Ford Automobile „orice culoare doriți, atâta timp cât este negru”, Bertazzoni recunoaște că fiecare client este unic, cu un set unic de sensibilități de design.

Electrocasnice Bertazzoni

Bertazzoni îți oferă posibilitatea de a selecta nu numai modelul care se potrivește nevoilor tale funcționale, ci și culoarea care se potrivește personalității tale.

Gama Bertazzoni intră sub două serii principale. Gama Seria Master Bertazzoni și Seria Profesională. Fiecare serie împărtășește aceleași caracteristici și specificații, dar elementele vizuale subtile (cum ar fi butoanele și designul bullnose) le diferențiază.

Recent, Bertazzoni a adăugat modelul Heritage în cadrul lineup-ului. Din nou, folosind aceeași platformă de gătit, dar cu un aspect tradițional.

Ca parte a efortului continuu de a oferi o gamă largă (scuzați) de opțiuni pentru clienți cu toate tipurile de necesități de gătit și bugete variate, fiecare stil de gamă Bertazzoni vine fie într-o ediție de bază (XE), fie deluxe (XT).

Proiectate pentru a oferi și mai multe opțiuni pentru cei care doresc să adauge stilul Bertazzoni în bucătăria lor, opțiunile din fiecare ediție oferă o anumită flexibilitate bazată pe stilul de gătit și buget.