Prize Incoporabile mobila Bachmann

/Prize Incoporabile mobila Bachmann
Prize Incoporabile mobila Bachmann 2019-07-04T18:18:08+00:00
priza bachmann casia

Priza Casia este o soluție eficientă care oferă o conexiune de alimentare ușor accesibilă în medii de lucru și de lucru. CASIA poate fi montată într-un colț sau pe perete. Suprafața de acoperire cu aspect din oțel inoxidabil are un design atemporal și, prin urmare, este ideală pentru un interior modern. Banda de alimentare este disponibilă în mai multe versiuni – de exemplu cu un comutator basculant sau cu un încărcător dublu USB.

priza bachmann pix

Gama elegantă de prize PIX este o colecție de prize rotunde delicate și unități de conectare care pot fi utilizate în mai multe moduri diferite.Indiferent dacă sunteți în birou, în bucătărie, în saloane publice sau la domiciliu: Când sunt folosite singure sau în combinația aleasă, inelele decorative sunt disponibile în diverse culori și pot fi schimbate. Un capac ingenios, pivotant, care asigură protecție împotriva prafului și a murdăriei, este disponibil ca opțiune pentru PIX și poate fi, de asemenea, retrofitat.

priza bucatarie twist

Gama de prize Twist de la Bachmann este solutia ideala pentru bucatarie datorita formei constructive compacta dar si a adancimii de montaj reduse care ofera sansa ca priza sa fie integrata in mod economic in spatiul de bucatarie si a suprafetelor de lucru din bucatarie. Priza Twist este ideala pentru a fi montata in bucatarie, birou sau spatii diverse. Cu un design compact si necesitate mica de spatiu, poate fi integrata in blatul mobilei fara sa consume spatiu important.

priza bucatarie protege parol

Priza Elevator este ideala pentru a integra atat generarea de electricitate dar si pentru a conecta datele de internet in spatii restranse.Acest tip de priza se potriveste excelent in orice mediu pentru ca nu necesita spatiu mult. Cu un diametru de 79 mm, priza Elevator este ideala pentru integrarea de putere electrica si transfer de date in spatii mici. Printr-o simpla apasare aceasta priza se ridica si coboara ca un lift.Instalarea este foarte usoara si fiabila.

priza bachmann coni

Priza CONI aduce flexibilitate mediului de lucru,  spre exemplu camerelor de conferinte si training. CONI faciliteaza accesul individual, nerestrictionat,  la curent media si date pastrand confortul la birou sau masa. Minima adancime de incastrare a produsului asigura ca nu este nici o problema in miscarea picioarelor sub tablia mesei sau biroului.  mai mult,  o varietate larga de finisaje suprafete asigura libertatea de alegere necesara.

Priza LIFT este combinatia practic totala dintre un design sofisticat si mecanisme de inalta precizie. Unitatea este ingropata in tablia mesei sau biroului cand nu este in uz. O simpla apasare e necesara pentru inaltarea deasupra mesei si acces din toate 4 partile. Dupa ce ati terminat utilizarea lui, doar apasati capacul pentru a reveni la pozitia sa initiala de la nivelul tabliei mesei ori biroului.

1
×
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?