MOBILIER,
MOBILIER STRUCTURAT,
MOBILIER LA COMANDA

Showroom mobila Protege Parol – o multime de produse si solutii pentru amenajari de interior

Protege-Parol prezinta o gama larga de produse de mobilier la comanda si mobilier structurat: dormitoare, living-uri, dressing-uri cu un design inedit, care raspund oricaror solicitari estetice, in forme si cu diverse materiale si culori.

Dressingul este un spatiu destinat depozitarii pieselor vestimentare, fiind atat functional cat si estetic. Materialele din care este confectionat mobilerul pentru dressing trebuie sa fie atat estetice, cat si functionale si fiabile.
Un element esential este eficientizarea spatiului, in componenta unui dressing fiind la fel de importante atat sistemele si mecanismele de functionare, cat si calitatea si estetica usilor.

In materie de accesorii venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii inovative care cuprind cosuri pentru haine, pantofi, suporturi pentru cravate, curele, umerase, pantaloni etc.

Sisteme pentru usi culisante – cu dimensiuni din pardoseala pana in tavan realizate din rame metalice de otel sau aluminiu pentru a avea stabilitate, dotate cu un mecanism de glisare extrem de silentios.
Usile culisante au profile metalice cu diferite acoperiri si finisaje, de la culoarea aluminiului, pana la structuri de lemn, iar interiorul e realizat din panouri de pal melaminat, oglinda, sticla colorata, sticla sablata, plexiglas sablat, imagini fotografice montate pe sticla sau pal, rattan, bambus sau loom. Toate aceste materiale puse la dispozitie, au rolul de a va oferi posibilitatea personalizarii amenajarii spatiului dumneavoastra.

Un segment aparte a mobilierului la comanda il reprezinta bucataria. Protege-Parol, in calitate de dealer Blum, a dedicat o atentie speciala acestei zone: mobilier bucatarie – concept DynamicSpace.

Showroom mobila Timisoara – Protege Parol,
deschis in zona Bucovina este un punct de atractie in peisajul timisorean, prezentand solutii de mobilier, optimizari spatii, dressing-uri si usi glisante.
Showroom-ul este o armonie perfecta intre amenajari si decoratiuni, intregit cu lucrari de arta pe teme acvatice, marine semnate de Gloria Vreme-Moser.

ELEGANTA

alegerea perfecta a culorilor si materialelor, combinata cu proportiile potrivite ofera un aspect natural, armonios, dar si modern si elegant

DESIGN

posibilitatea de a alege dintr-o larga paleta de materiale si culori, dar si utilizarea de imagini personalizate garanteaza designul exclusivist

CONFORT

posibilitatile infinite de configurare, atat a usilor, cat si ale accesoriilor, asigura un ansamblu optimizat pe nevoile clientului si confortul zilnic

FUNCTIONALITATE

gama larga de accesorii si posibilitatea configurarii acestora in mod optim in orice spatiu sunt atuurile Protege-Parol

CALITATE

calitatea materialelor si serviciilor este garantia oferita de un brand serios si de traditie

PERFORMANTA

utilizand un software de proiectare performant si personal bine pregatit, proiectul de mobilier va beneficia de cele mai bune solutii, putand viziona 3D modul in care va arata proiectul la final.

Cele mai multe dintre produsele disponibile in showroom mobila Protege Parol pot fi gasite si in magazinele online: chiuveteonline.tm.ro si eshop.protege.ro.

  • showroom mobila Protege Parol 1
  • showroom mobila Protege Parol 2
  • showroom mobila Protege Parol 3
  • showroom mobila Protege Parol 4
  • showroom mobila Protege Parol 5
  • showroom mobila Protege Parol 6