FRONTURI DIN LEMN MASIV PENTRU MOBILIER

///FRONTURI DIN LEMN MASIV PENTRU MOBILIER
FRONTURI DIN LEMN MASIV PENTRU MOBILIER 2018-11-16T19:56:30+00:00

Mobilierul construit cu fronturi din lemn masiv aduce o atmosfera calda, clasica si intotdeauna actuala ambientului din bucatarie si nu numai.

Principalul avantaj al mobilierului cu design clasic este acela ca isi va pastra frumusetea si atractivitatea de-a lungul anilor. Este stilul de design care ne incanta de fiecare data privirea si care nu isi pierde din farmec niciodata. Fronturile din lemn masiv sunt cele prin care poti crea cu usurinta un astfel de stil de design si prin care poti conferi locuintei tale eleganta si durabilitate.

Prin utilizarea de fronturi din lemn masiv putem pastra functionalitatea mobilierului modern, la care sa adaugam un plus de valoare. Astfel ca, interiorul mobilierului va fi construit conform nevoilor actuale, in timp ce aspectul acestuia va fi unul clasic, care va da senzatia de caldura si armonie.

Fronturi din lemn masiv in nuante variate de lemn

Fronturile din lemn masiv pe care le oferim sunt in nuante variate de lemn, de la bejuri fine, la marouri impunatoare. Astfel ca, in functie de destinatia acestora, fie ca ai nevoie de ele pentru o bucatarie mica de apartament sau pentru una spatioasa, vei gasi tipul de front din lemn masiv care sa se potriveasca – este recomandat sa folosim nuantele deschise pentru a crea senzatia de mai mult spatiu si sa profitam de nuantele clasice ale lemnului in bucatariile spatioase.

Fronturile drepte si curbate precum si ornamentele specifice stilului clasic, cum sunt cornisele, bratarile, sipcile, plintele, suportii pentru sticle, cutiile pentru condimente si pilonii ornamentali vor face diferenta si vor personaliza mobilierul casei.

Fetele de usi si panourile pentru mobilier se pot comanda direct din magazinul online sau la showroom (Timisoara, str. Martir Cernaianu nr. 11). Consultantii nostri sunt pregatiti sa va ofere toate detaliile la: 0256/248.648 | office@protege.ro.
Mai multe modele de fete de usi si panouri pentru mobilier, aici.

DESCARCA CATALOG:

Fronturi mobilier lemn masiv
  • fronturi lemn masiv 1 Protege Parol
  • fronturi din lemn masiv 2 Protege Parol
  • fronturi din lemn masiv 3 Protege Parol
  • fronturi din lemn masiv 4 Protege Parol
  • fronturi din lemn masiv 5 Protege Parol
  • fronturi din MDF infoliat 8 Protege Parol
  • fronturi din MDF infoliat 9 Protege Parol
Spre magazin online
DICTIONAR DENUMIRI UZUALE

NOTA: acest dictionar contine denumiri uzuale, precum ABS, MDF, HDF, HPL etc. Va invitam sa il parcurgeti.

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by