Succesul DIALUX, o surpriza placuta!

Receptivitatea clientilor pentru un astfel de produs de inalta calitate si tinuta a depasit asteptarile. Multumim clientilor nostri!
Astfel de semnale ne dau rasplata muncii si energia de a aduce in atentia publicului cele mai noi materiale si tehnologii ale industriei.

Recunoscutele panouri cu luciu inalt DIALUX de la PREM LINE Italia, pot fi acum debitate si cantuite la dimensiunea dorita. Aceste procese se realizeaza cu utilaje de inalta performanta, produsul rezultat fiind un produs premium de calitate superioara.

Datorita rezistentei ridicate la zgarieturi si abraziune, Dialux este ideal in amenajarea ambientului. Suprafata lucioasa, eleganta prin simplitate, este usor de intretinut fiind impermeabila si rezistenta la pete. Rezistenta la diferite solutii impiedica aparitia petelor pastrand suprafata curata si stralucitoare.

Suprafata este una perfect plana, muchiile au o raza foarte fina si nu sunt taioase, iar prin aplicarea cantului cu inalta precizie, intreaga usa devine unitara – un produs de exceptie.

Un produs de un asemenea rafinament se livreaza ambalat la cele mai inalte standarde de protectie si prezentare – incantator.

FETE – FRONTURI DE USI DIALUX

Panourile astfel realizate, la dimensiunea dorita sunt ideale pentru fronturile de mobilier care sunt livrate gata pentru a fi montate pe corp. Datorita utilajelor performante utilizate in procesul tehnologic, nu exista limitari la dimensiunile unei usi pentru mobila, putand fi realizate si panouri pentru suprafete mari.

Conditiile tehnice de realizare a unei usi din panouri lucioase DIALUX:

  • Dimensiune minima: 120 X120 mm
  • Dimensiune maxima: 3800 X1000 mm
  • Grosimea unei usi este de 18 mm
  • Grosimea cantului este de 0.5 mm

Suplimentar exista si cant cu grosime 1.2 mm disponibil pentru culorile Alb, Cappucino, Bordeaux si Fildes.

Designerii apreciaza acest produs si il propun din ce in ce mai des in creatiile lor, in ciuda altor produse asemanatoare de calitate indoielnica.
Acestia recomanda utilizarea panourilor cu luciu inalt DIALUX pentru bucatarii, camere de zi, dormitoare, bai, dar si pentru magazine de prezentare, expozitii, birouri, receptii si altele.
Felicitam designerii dedicati profesiei care stiu sa aprecieze astfel de produse si le utilizeaza ca solutii in detrimentul unor variante comerciale de valoare redusa.

ATENTIE! DIALUX-ul nu este recomandat pentru utilizarea ca blat de masa sau blat de lucru. Pentru mai multe informatii legate de recomandarile de utilizare, consultantii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la: 0256 248 648 sau vanzari@protege.ro.

Citeste mai mult despre caracteristicile DIALUX-ului, aici.
Citeste mai mult despre tehnologia de cantuire, aici.

NOTA: acest dictionar contine denumiri uzuale, precum ABS, MDF, HDF, HPL etc. Va invitam sa il parcurgeti.