AJUTOARELE BLUM ORGA-LINE PENTRU BUCATARIE

///AJUTOARELE BLUM ORGA-LINE PENTRU BUCATARIE
AJUTOARELE BLUM ORGA-LINE PENTRU BUCATARIE 2018-05-14T09:32:57+00:00

Ajutoarele practice BLUM ORGA-LINE simplifica multe manipulari in bucatarie si asigura discret ordinea, deoarece cu suportul pentru mirodenii, dispozitivul de taiat folie si toate celelalte, aveti totul la indemana, acolo unde va este necesar. Iar dupa gatit, ajutoarele se pun repede la loc.

Cu totii stim cat de importanta este pastrarea ordinii in bucatarie, in special atunci cand dorim sa gatim. A avea totul la indemana, bine organizat ne ajuta sa simplificam procesele de lucru si sa muncim mai cu spor. Este posibil ca de multe ori sa nu le acordam importanta pe care o merita, dar sertarele sunt o parte esentiala a mobilierului de bucatarie, parte care poate fi mult mai organizata prin utilizarea ajutoarelor BLUM ORGA-LINE. Acest sistem ajuta la ordonarea mirodeniilor si a condimentelor, la aranjarea tacamurilor, la impartirea ustensilelor de bucatarie, la organizarea oalelor si a cratitelor etc. Prin folosirea acestora vei avea tot la indemana.

BLUM ORGA-LINE – sistem de compartimentare de cea mai buna calitate

BLUM ofera cu ORGA-LINE un sistem de compartimentare de cea mai buna calitate pentru interiorul sertarelor si extragerilor cu front inalt. Datorita casetelor, separatoarelor longitudinale si celor transversale, utilizabile in mod variabil, BLUM ORGA-LINE aduce ordine si vizibilitate asupra bunurilor in orice bucatarie. Pentru ordinea data de ORGA-LINE, care in plus arata si bine.

Dispozitivul de taiat folie din gama ORGA-LINE a fost premiat cu reddot award in 2010 pentru inginiozitate si calitate.

Acum, ajutoarele practice pentru bucatarie se pot comandata si intr-un set complet. Astfel este oferita, cu un efort minim la intocmirea comenzii, intreaga gama de ajutoare BLUM ORGA-LINE pentru bucatarie. Setul are un ambalaj atragator care contine cele 5 ajutoare ORGA-LINE pentru bucatarie.

Citeste mai mult despre organizarea mobilierului de bucatarie si sistemele pe care le oferim, aici.
Mai multe produse BLUM, in magazinul online.

DESCARCA CATALOG:

ORGA-LINE
  • blum orga-line Protege Parol 1
  • blum orga-line Protege Parol 2
  • blum orga-line Protege Parol 3
  • blum orga-line Protege Parol 4
  • blum orga-line Protege Parol 6
Spre magazin online
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?