PATURI BOXSPRING – PROTEGE PAROL

Special conceput pentru utilizarea în industria hotelieră, acest tip de pat îşi are originea în Stejaratele Unite, unde este folosit de către hotelurile de 4 şi 5 stele. S-a dovedit foarte practic şi extrem de confortabil şi astfel a fost adoptat de către marea majoritate a hotelurilor.

Paturile Boxspring ofera o experienta a somnului privilegiata, pentru ca o data ce v-ati intins si ati dormit intr-un pat Boxspring, veti realiza ca niciun rasfat n-a fost pana acum pe masura acestuia. Acest rasfat de confort se datoreaza faptului că şi patul are un sistem de arcuri, nu doar salteaua.(boxspring = cutie cu arcuri )

Din ce se compune un pat boxspring : Cutie cu arcuri ( box )+ saltea + topper. Elementele sunt conectate între ele cu scai, pentru a păstra stabilitatea lor și a rămâne aliniate în orice condiții.

paturi Boxspring

PAT BOXSPRING COMO, SER, TAPITERIE CHESTERFIELD, INALTIME CAPAT PAT 140 CM

paturi Boxspring romania

Pat boxspring Vadret, mine, tapitarie patrate mari, inaltime capat pat 140 cm

paturi Boxspring protege parol

Pat boxspring Maggiore SER, tapiterie patrate mari, cu inaltime capat pat 140 cm

paturi Boxspring romania protege

Pat Boxspring Walen, mine, digital sewing, cu inaltime capat pat 110 cm

paturi Boxspring protege

Pat boxspring Marmorelle, mine, tapitat simplu, cu inaltime capat pat 110 cm

 paturi Boxspring ieftine

Pat boxspring Saint Moritz, mine, tapiterie linii, inaltime capat pat 140 cm

paturi Boxspring moderne

Pat boxspring Maggiore, mine, tapiterie patrate mari, cu inaltime capat pat 140 cm

paturi Boxspring de calitate

PAT BOXSPRING COMO, MINE, TAPITERIE CHESTERFIELD, INALTIME CAPAT PAT 140 CM

DESPRE PATURILE BOXSPRING

In ziua de azi este esential sa ai un somn bun si linistitor care sa iti permita sa te relaxezi dupa o zi lunga de munca. Astfel nu trebuie sa ignori modul in care dormi, iar orele de somn trebuie sa fie valorificate la maximum pentru a te reface pentru o noua zi.

In alegerea unui pat boxspring trebuie sa ti cont de nivelul de confort care il asigura piesa de mobilier, dar si de alte aspecte precum cele estetice.

Astfel Protege Parol iti pune la dispozitie gama de paturi BoxSpring la standarde inalte si preturi excelente de care sa te bucuri si care sa iti ofere un somn linistit.

Practic un pat boxspring are 3 elemente principale care conectate intre ele iti vor pastra stabilitatea in pat:

1. Baza patului – este o imbinare de lemn masiv care are arcuri tari – deci in interiorul cadrului de pat exista un set de arcuri care sunt impachetate individual pentru a inlocui somiera traditionala.

2. Salteaua – de obicei este una ortopedica si se alege in functie de nevoi, preferinte si greutatea celor care dorm pe pate. Aici se gaseste un nou rand de arcuri, care duce la o buna distribuire a presiunii pe care corpul o exercita.

Elasticitatea saltelei si duritatea se selecteaza individiaul in functie de nevoie, iar numarul de arcuri este important pentru confortul tau. Elasticitatea saltelei este determinata de numarul de arcuri.

3. Topperul – acesta iti ofera un plus de rezistenta si un confort deosebit. El este de obicei realizat din spuma si invelit in husa care se poate usor detasa si poate fi spalata rapid.