Mecanism pat rabatabil

Stim cu totii cat de pretios este fiecare centimetru al spatiului nostru. Mai ales atunci cand, in incercarea de a ne crea o locuinta cat mai functionala, dar in acelasi timp confortabila, cautam solutii pentru a integra toate piesele de mobilier. Tocmai din acest motiv, noi, echipa Protege Parol, suntem concentrati nu doar pe a oferi cele mai calitative produse, ci si cele mai functionale, precum sistemul de ridicare pat rabatabil in dulap (mecanism pat rabatabil) si mecanismul + somiera Trieste.

Mecanismul de pat rabatabil in dulap, ridicare pe verticala (MLA 108) sau orizonatala (MLA 209), este un produs italian care, nu doar ca ajuta la economisirea spatiului din dormitor, ci permite chiar transformarea incaperii in care este folosit. Astfel ca, o camera care este pe perioada noptii dormitor, poate ca dimineata sa capete destinatie de birou, doar cu un mic efort: ridicarea patului in dulap.

sistem pat rabatabil in dulap

sistem pat rabatabil in dulap

Aceste mecanisme pe care le oferim sunt sisteme moderne, de calitate foarte buna (producator: Gilardi Italia) si usor de manevrat, care permit o mai buna utilizare a spatiului. Sunt solutia preferata de persoanele care dispun de camere cu suprafete mici, garsoniere sau apartamente cu o camera si care cauta solutii pentru a profita de fiecare centimetru pe care il au. Si, pentru a demonstra cat de usor se utilizeaza, va invitam sa priviti filmuletul alaturat.

La Protege Parol veti gasi doua tipuri de mecanism pat rabatabil, pe care le puteti comanda direct din magazinul online:

Mecanism pat rabatabil 1 contine: set picioare + mecanism ridicare pat de doua locuri in dulap
Ridica 100 kg (portanta dinamica) formate din suport pentru saltea, saltea si cadrul de fixare a ansamblului. In pozitie orizontala suporta 300 kg (portanta statica), distribuite uniform pe suprafata patului.

Mecanism pat rabatabil 2 contine: set picioare + mecanism ridicare pat de un loc in dulap
Ridica 70 kg (portanta dinamica) formate din suport pentru saltea, saltea si cadrul de fixare a ansamblului. In pozitie orizontala suporta 170 kg (portanta statica), distribuite uniform pe suprafata patului.

Montarea acestor sisteme se face cu usurinta urmand instructiunile alaturate.

mecanism pat rabatabil Protege Parolinstructiuni mecanism pat rabatabil Protege Parol

Mecanism Triestre

Lemn Multistrat   Tavă de blocare interlocking  OBLIGATORIU Fixarea pe perete  OBLIGATORIU  Fixarea cu cheie