Cand am ales somierele noastre, ne-am gandit si la persoanele supraponderale si la nevoile lor. Am pus pe primul loc confortul oferit de somierele noastre, dar si rezistenta oferita de acestea.

Somierele pentru persoanele supraponderale sunt realizate pentru a indeplinii aceste 2 conditii. Rezistenta somierelor noastre este data de lamelele din fag. Am ales aceste produse pentru un somn foarte linisitit si sanatos. Astfel poti alege o saltea mai mare care sa fie potrivita pentru tine.

Somiera pentru persoane supraponderale a fost proiectata de specialisti pentru a oferi un plus de rezistenta in timp,  avand  lamelele mai late, ce ii asigura elasticitatea si rezistenta necesara, pentru a avea un somn linistit si lipsit de griji.

Somnul odihnitor, atat de important pentru toti, poate fi o problema pentru persoanele mai grele, surplusul de kilograme aducand adesea si probleme de spate, de exemplu. Acestea pot fi ameliorate cu ajutorul unei saltele potrivite (iti recomandam produsele noastre de cea mai buna calitate), dar si al unei somiere concepute special.

Somiera pentru supraponderali va asigura un foarte bun suport pentru salteaua ta, indiferent ca aceasta este din memory foam, latex sau poliuretan, fiind realizata din material de cea mai buna calitate.

Modelele de metal au doagele flexibile din fag, îndoit și presat la aburi, capabile să răspundă elastic la necesitățile unui corp relaxat.

Ajustarea de rigiditate în zona bazinului permite ca toată lumea sa găsească confortul ideal, chiar o soluție de saltele duble, datorită rețelelor cu deschidere dublă.

Pentru un somn sănătos, somiera este la fel de importantă ca şi salteaua. Combinaţia potrivită între saltea şi somieră oferă susţinerea şi confortul de care avem nevoie.

Printre altele, somiera asigură buna circulaţie a curenţilor de aer în cazul saltelei din dormitor, îi permite acesteia să respire, să nu reţină umezeala şi să dezvolte acarieni din această cauză.

O somieră compusă din cadru rigid şi lamele flexibile din lemn este ideală, conferind elasticitate şi saltelei. Cadrul rigid fixează salteaua, în timp ce lamelele asigură flexibilitatea pentru o poziţie ergonomică a corpului şi, deci, pentru odihnă de calitate.

Somierele incluse in colectia Protege Parol sunt concepute sa se potriveasca perfect cu salteaua. Combinatia potrivita intre saltea si somiera iti ofera garantia unei pozitii corecte a coloanei vertebrale si iti asigura sustinerea de care ai nevoie. Daca somiera ta este inca buna, atunci iti trebuie doar o noua saltea.

Daca ai o saltea noua exceptionala, dar somiera nu iti mai ofera sutinerea de care ai nevoie, atunci nu te poti bucura de confortul asteptat. In aceasta situatie, iti recomandam sa cumperi o somiera noua.

Somiera este cea care sustine salteaua, si nu doar atat. Tot somiera este cea care amortizeaza miscarile noastre in timpul somnului (preluate de saltea) si le adapteaza – putand contribuii in mare masura la confortul resimtit in timpul somnului.

In plus, somiera va asigura aerisirea corecta a saltelei, prin lamelele sale, tinand la distanta mucegaiul si crescand durata de viata a acesteia. Este, de altfel, principalul avantaj al unei somiere in comparatie cu placa de pal, utilizata de asemenea pentru sustinerea saltelei – scapi de grija aerisirii permanente a saltelei.

Daca nicci salteaua nici somiera nu mai sunt bune, atunci iti recomandam sa le schimbi pe amandoua, atat salteaua, cat si somiera. Daca ai o noua saltea exceptionala, dar somiera nu iti mai ofera sustinerea de care ai nevoie si nu te poti bucura de confortul asteptat, atunci trebuie sa schimbi somiera.