Blaturi mobila, HPC, antiamprenta si extramate – POLARIS – Italia

/Blaturi mobila, HPC, antiamprenta si extramate – POLARIS – Italia

Blaturi mobila, HPC, antiamprenta si extramate – POLARIS – Italia

blaturi-polaris-protege-parol

Ce este un blat ingust, pentru mobila bucatariei, din HPL compact sau HPC fullcolor?

HPL-ul Compact este un material laminat si compactat la presiune inalta si temperaturi de 150 °C, cu grosimi intre 2-18 mm. Fullcolor inseamna ca blatul are aceasi culoare in toata masa lui.

Blaturile din HPC pot inlocui, cu succes, blaturile din granit si compozit, sunt rezistente la apa (se pot monta pe ele chiuvete sub blat) si temperaturi pana la 170 Grade Celsius.

Se recomanda ca sa existe, langa plita, un suport de lemn sau metal pentru oalele fierbinti (pentru a proteja blatul de eventuale modificari ale culorii).

Protege Parol completeaza gama de blaturi inguste mobila cu HPC fullcolor supermat si super rezistent. Ele pot fi livrate atat ca si panouri intregi sau prelucrate. Detalii despre prelucrarea blaturilor HPC gasiti in pagina noastra – Prelucrare blaturi HPC (la comanda).

La fel ca lumina reconfortantă a stelei de nord, Polaris, “alternativa”, suprafața bogată și super mata fabricata de de Abet Laminati, reprezintă un punct de sosire.

Spre Magazin Online
protege parol fronturi polaris
polaris_protege parol
polaris_string - fronturi mobilier
polaris_front de mobila

POLARIS de la Abet Laminatti Italia este un produs revoluționar pentru arhitecți, designeri și decoratori.

Panourile cu suprafata Polaris sunt anti-amprenta, au o suprafata pronuntat mata si sunt foarte rezistente la zgarieturi si abraziuni, permițând reparații ale materialului, nemaiauzite anterior cu laminatele tradiționale de înaltă presiune.

Textura mată și catifelată continuă să conducă tendința interioarelor, creând căldură și adâncime în fiecare decor.

Polaris conduce categoria produselor de ultima generatie de catre Abet Laminatti, servind ca punct de referinta sofisticat si durabil pentru designerii curiosi, care cauta rezultate neobisnuite.

Combinația ciudată de durabilitate și netezime de catifea conferă Polaris o atracție futuristă, făcându-l alegerea ideală pentru proiectele ultra-contemporane, încântând simțurile cu un efect plăcut și unic.

Gama cromatica Polaris este realizata in zece culori compuse din cinci nuante reci si cinci nuante calde cu opacitate extrema.

Utilizand marginile panoului expuse și amestecarea metalelor de aur, cupru și argint periat vor da senzatia de dilatare a spațiilor
interioare.

Polaris_fronturi_caracteristic_protege_parol

Mai jos va prezentam un filmulet de lansare a suprafetei Polaris la Milano in Aprilie 2016. Pentru a evidentia caracteristicile Polaris, a fost servita o cina direct pe laminatul de inalta presiune. S-a servit oaspetilor, direct pe suprafata Polaris mancare, testand astfel materialul cu tacamuri, uleiuri si caldura.

Toate pozele de pe aceasta pagina apartin http://ca.abetlaminati.com/collezioni/polaris/

Catalog
  • protege-blaturi hpc mobila
  • fronturi usi polaris
  • Polaris_fronturi mobila
  • fronturi mobila polaris
  • fronturi-mobila polaris protege parol
  • polaris mobila fronturi calitate
HPO Full Color 2902 Noir PolarisHPO Full Color 2906 Gris Moyen Polaris
HPO Full Color 2904 Blanc GlaceHPO Full Color 2909 Gris Graphite Polaris
HPO Full Color 2905 Gris Cosmique Polaris
By | 2020-03-05T17:27:29+00:00 July 5th, 2018|Diverse|Comments Off on Blaturi mobila, HPC, antiamprenta si extramate – POLARIS – Italia

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?