SOLUTII INOVATIVE PENTRU DECORAREA SUPRAFETELOR

///SOLUTII INOVATIVE PENTRU DECORAREA SUPRAFETELOR
SOLUTII INOVATIVE PENTRU DECORAREA SUPRAFETELOR 2018-05-14T09:36:04+00:00

Firma Sibu Design Austria, unica in lume atat din punctul de vedere al tehnologiei utilizate in fabricarea produselor cat si din punctul de vedere al designului deosebit realizat de designerii propri ne incanta in acest an prin abordarea dintr-o noua perspectiva a prezentarii foliilor decorative.

Noul catalog ORIGINALS prezinta foliile decorative prin viziunea cumparatorului, a designer-ului care cauta noi materiale pentru realizarea unei amenajari, reusind sa creeze o atmosfera speciala pentru spatii comerciale, locuinte, studiouri, birouri sau cabinete.

Fiecare colaj ne introduce in atmosfera unui oras, a unei tari sau a unei culturi. Deschizand colajul percepem aceasta lume nu doar vizual ci cu toata fiinta.

Folii decorative Sibu Design in diverse variante

Conceptul Sibu Originals grupeaza articole care sunt in ton cu decorul dorit, ajutandu-ne sa alegem materialele specifice stilului ales. Produsele sunt prezentate in colaje alese cu multa grija, luand in considerare toate aspectele: culoarea, materialul, textura, modelul imprimat.

Continuand acest stil producatorul austriac ne surpinde cu noua colectie de folii decorative lansata sub numele “London Living”.
Gama “Leather Line” se imbogateste cu noi folii decorative grupate astfel incat sa creeze o atmosfera londoneza moderna, spectaculoasa, cu motive si culori deosebite pentru a crea o atmosfera specifica acestui stil.
O idee inedita se materializeaza prin combinarea a doua folii decorative lansate cu ceva timp in urma: modelul Leguan în culori diverse – alb, argintiu, auriu, culoarea cuprului sau negru – peste care s-a aplicat cusatura caracteristica gamei ZN.
Gama foliilor decorate cu cristale este completata de doua modele deosebite: Collier si Stella, un ton cu aceste folii decorative fiind si profilele de imbinare decorate cu cristale.

Inovatia, pentru foliile decorative plane, se materializeaza prin lansarea unor produse rezistente la abraziune atat pentru culorile existente cat si pentru o serie de culori nou introduse. Articolele care prezinta aceasta proprietate au în denumire caracterele AR (abrasion resistence).

In cazul gamei de folii decorative termoformate li se adauga modele noi, interesante, in mai multe variante de culori.

Dovada inca odata a profesionalismului firmei Sibu Design Austria, este asigurarea tuturor accesoriilor necesare pentru aplicarea corecta a foliilor: profile de capat, profile de imbinare, profile de colt si adeziv special.

DESCARCA CATALOG:

SIBU Originals 2011
  • Sibu Design Protege Parol
  • Sibu Design Protege Parol
  • Sibu Design Protege Parol
  • Sibu Design Protege Parol
  • Sibu Design Protege Parol
Spre magazin online
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?