COLECTIA DE FOLII DECORATIVE VINTAGE VIENNA

///COLECTIA DE FOLII DECORATIVE VINTAGE VIENNA
COLECTIA DE FOLII DECORATIVE VINTAGE VIENNA 2018-05-14T09:36:55+00:00

Conceptul Vintage a aparut in a doua jumatate a secolului trecut in indstria vestimentara, fiind o combinatie intre stilul retro clasic si curentul de invechire si purtare a hainelor cat mai uzate. Curentul s-a extins in toate zonele designului fiind puternic accentuat de celebritatile care l-au adoptat, cum sunt Julia Roberts, Chloe Sevigny, Kate Moss sau Dita von Teese.

In ultimii ani, vintage-ul a luat amploare devenind un adevarat trend. Manifestat cu precadere in domeniul modei, acest concept a fost transferat si in domeniul designului de interior. Pentru ca, nu-i asa, aproape nimic din ceea ce exista nu mai este cu adevarat nou. Atat in domeniul modei, cat si in domeniul amenajarilor de interior exista tendinta, din ce in ce mai vizibil manifestata, de a redescoperi, de a ne inspira si de a redefini trendurile din trecut si de a le aduce, din nou, in atentia noastra. Astfel ca, prin apelarea la stilul de design vintage suntem cat se poate de actuali ca stil, suntem moderni, dar altfel.

Colectia de folii decorative de la SIBU Austria – Vintage Vienna aduce in prim plan stilul vienez de alta data. Gama coloristica si textura foliilor decorative este foarte variata, astfel incat se pot combina foarte usor cu alte materiale pentru a obtine un interior cu o valoare estetica deosebita.

Noua gama de folii ornamentale intra in categoria produselor ECO – materialul folosit la fabricarea noii colectii nu contine PVC. Domeniul de utilizare a foliilor autoadezivate este extrem de vast: spatii de locuit, restaurante, discoteci, baruri, show-room-uri, magazine de prezentare.

Noile modele din gama Vintage Vienna sunt o provocare atat pentru designerii de interior cat si pentru producatorii de mobilier.

Prin intermediul magazinului online va oferim o multitudine de folii ornamentale. Pentru detalii, va asteptam la showroom (Timisoara, str. Martir Cernaianu nr. 11) sau contactati-ne la 0256/248.648 office@protege.ro.

  • Vintage Vienna Protege Parol
  • Vintage Vienna 2 Protege Parol
  • Vintage Vienna 3 Protege Parol
  • Vintage Vienna Protege Parol 3
  • Vintage Vienna Protege Parol 4
Spre magazin online
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?