FOLII ORNAMENTALE

//FOLII ORNAMENTALE
FOLII ORNAMENTALE 2018-04-01T17:44:03+00:00

Atunci cand ne dorim schimbari semnificative in aspectul locuintei, al biroului sau al spatiului comercial, dar nu avem timpul sau bugetul necesar unei redecorari complete, putem alege utilizarea de folii ornamentale. Aceasta este una dintre solutiile pe care le recomandam a obtine mari schimbari cu cele mai mici eforturi.

Prin folosirea de folii ornamentale putem transforma cu usurinta un banal birou intr-un spatiu vesel, putem improspata aspectul livingului prin aplicarea de folii ornamentale pe un singur perete sau putem face dintr-un mic spatiu comercial un butic elegant si stralucitor, care sa atraga toate privirile.

Ceea ce nu trebuie sa ne lipseasca este imaginatia si bunul gust, pentru ca variante de folii ornamentale exista din belsug. Cu aspect clasic inspirat din culorile naturii, cu modele moderne, metalice, cu imprimeuri stil animal print etc.

Folii ornamentale in diverse variante

Foliile ornamentale sau decorative sunt o varianta optima si inedita de decorare a spatiilor. Au diferite suprafete si culori: variante Leather, Diamonds, Roses, Croco, Floral etc. Suprafetele metalice sunt cu diferite structuri sau texturi si sunt de dimensiuni mari, autoadezive, adaptabile oricarei suprafete, asigurand o varianta practica si facila de montare. Sistemul dispune si de profile autoadezive de inchidere, precum si de elemente ornamentale autoadezive de diferite latimi care completeaza posibilitatea de a realiza un design de interior si de produs care satisface cele mai exigente gusturi.

Optiunile de utilizare a foliilor ornamentale sunt nelimitate printre acestea amintind decorarea mobilierul rezidential, amenajarea de standuri si magazine, decorarea peretilor, utilizarea in designul vestimentar si accesoriile acestuia.

Prin intermediul magazinului online va oferim o multitudine de folii ornamentale. Pentru detalii, va asteptam la showroom (Timisoara, str. Martir Cernaianu nr. 11) sau contactati-ne la 0256/248.648 office@protege.ro.

Click Aici pentru a vizualiza prezentarea foliilor ornamentale SIBU in format PPT

SOLUTII INOVATIVE PENTRU DECORAREA SUPRAFETELOR
SOLUTII INOVATIVE PENTRU DECORAREA SUPRAFETELOR
Detalii
COLECTIA DE FOLII DECORATIVE VINTAGE VIENNA
COLECTIA DE FOLII DECORATIVE VINTAGE VIENNA
Detalii
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?