PLACI HDF PERFORAT

PLACI HDF PERFORAT 2018-05-14T09:39:58+00:00

HDF este acronimul pentru High-Density Fiberboard ceea ce in traducere libera inseamna placa de fibre de inalta densitate. Acesta face parte din familia mai larga a placilor din lemn aglomerate adica PAL si MDF. Ca tehnologie de fabricatie se aseamna foarte mult cu cea a MDF-ului, dar este mult mai greu si mai rezistent datorita densitatii mari a fibrelor de lemn ce au fost puternic comprimate. Densitatea mare, de peste o tona pe metrul cub, face ca acest material sa fie des utilizat in constructii si mobilier, fiind mult mai rezistent ca traditionalul PAL.

Productia HDF-ului incepe la inceputul secolului XX, tehnologiile evoluand de-a lungul timpului si ajungand la materialul cunoscut astazi ce prezinta calitati remarcabile prin omogenitate si rezistenta, cu numeroase utilizari in constructii, podele, mobilier, aparatura casnica, industria auto si amenajarile interioare. Pe langa calitatile de durabilitate in timp, HDF-ul pastreaza naturaletea utilizarii lemnului si proprietatile acestuia izolante termic si fonic, dar si usurinta de a adera cu alte suprafete din lemn, hartie laminata, ceramica, vinyl si materiale compozite. Proprietatile sale de rezistenta la presiune il fac ideal pentru a fi perforat, obtinandu-se placi cu utilizari multiple in amenajari interioare: placari, lambriuri, separari spatii, usi si mobilier.

Placile din HDF perforat produse de Locatelli Italia sunt materiale elegante pentru placarea peretilor, plafoanelor, usilor glisante si nu numai, ce pot aduce un plus de rafinament designului interior.

Placi HDF perforat intr-o varietate mare de perforatii si finisaje

Varietatea mare de perforatii si finisaje (natur – Grezzo, laminat pe o parte – Laccato si laminat pe ambele parti – Rivestito), dimensiunea accesibila (3050 x 1240 mm sau 2800 x 1030 mm) si grosimea de 4 mm sau 3 mm, fac placile din HDF perforat de la Locatelli un motiv de inspiratie si de incercare a imaginatiei. Pictura sau vopsirea placilor natur de HDF perforat poate imbogatii si chiar transforma utilizarea acestora intr-o forma de arta.

Placile din HDF perforat reprezinta o solutie simpla si eleganta pentru separarea spatiilor si mascarea unor zone (precum cele ale utilitatilor) in zonele de birouri, hoteluri si restaurante, dar si in cele rezidentiale.

Placile din HDF perforat se pot comanda direct din magazinul online sau la showroom (Timisoara, str. Martir Cernaianu nr. 11). Contact: 0256/248.648 | office@protege.ro.
Mai multe modele de fete de usi si panouri pentru mobilier, aici.

DESCARCA CATALOG:

Forme si culori placi HDF
 • placi HDF perforat 1 Protege Parol
 • placi HDF perforat 2 Protege Parol
 • placi HDF perforat 3 Protege Parol
 • placi HDF perforat 4 Protege Parol
 • placi HDF perforat 5 Protege Parol
 • placi HDF perforat 6 Protege Parol
 • placi HDF perforat 7 Protege Parol
 • placi HDF perforat 8 Protege Parol
 • placi HDF perforat 9 Protege Parol
 • placi HDF perforat 9 Protege Parol
 • placi HDF perforat 10 Protege Parol
Spre magazin online
DICTIONAR DENUMIRI UZUALE

NOTA: acest dictionar contine denumiri uzuale, precum ABS, MDF, HDF, HPL etc. Va invitam sa il parcurgeti.

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?