FRONTURI DIN MDF INFOLIAT

FRONTURI DIN MDF INFOLIAT 2018-06-22T18:11:53+00:00

Protege Parol recomanda cu incredere utilizarea fronturilor lucioase din MDF intr-o varietate de spatii. Fronturile din MDF infoliat in construirea unui ambient modern, realizat cu suprafete rafinate, confera un plus de eleganta si stil pentru bucatarii, camere de zi, dormitoare, bai, restaurante si magazine de prezentare.

Nuantele de clasic ale acestui tip de fronturi sunt date de frezari specifice lemnului masiv si coloristica aproape de natura din care a fost inspirata.

Calitatea produselor Nett Front este garantata de materia prima de inalta calitate produsa in Germania si cele doua centre de productie (Romania si Ungaria) dotate cu utilaje de ultima generatie. Aceasta este completata de seriozitatea si promptitudinea in livrarea comenzilor.

Fronturi din MDF infoliat in diverse culori, texturi si dimensiuni

Paleta larga de culori si texturi, precum si cele peste 50 de tipuri de frezari disponibile (in diverse stiluri: antichizat, rustic, clasic, modern, high gloss etc.) pentru fronturile din MDF infoliat fac din furnizorul nostru un etalon pe piata din acest domeniu.

Fronturile din MDF infoliat sunt realizate la aproape orice dimensiuni (mai putin limitarile tehnice specifice). Impreuna cu produsele complementare (lezene, cornise, suporti etc.) fronturile din MDF infoliat aduc un plus care, alaturi de manere si butoni, innobileaza mobilierul si reflecta personalitatea proprietarului.

Posibilitatea asimilarii acestor fronturi din MDF infoliat (varianta rustic, clasic si antichizat) cu fronturi si/sau mobilierul din lemn masiv, avand totodata avantajul flexibilitatii dimensionale, permite organizarea eficienta a spatiului atat din punct de vedere al depozitarii cat si din punct de vedere estetic.

Placile din MDF infoliat se pot comanda direct din magazinul online sau la showroom (Timisoara, str. Martir Cernaianu nr. 11). Consultantii nosri sunt pregatiti sa va ofere toate detaliile la: 0256/248.648 | office@protege.ro.
Mai multe modele de fete de usi si panouri pentru mobilier, aici.

DESCARCA CATALOG:

Catalog Nett Front 2018
  • fronturi lemn masiv 1 Protege Parol
  • fronturi din MDF infoliat 1 Protege Parol
  • fronturi din MDF infoliat 2 Protege Parol
  • fronturi din lemn masiv 2 Protege Parol
  • fronturi din lemn masiv 3 Protege Parol
  • fronturi din MDF infoliat 5 Protege Parol
  • fronturi din lemn masiv 4 Protege Parol
  • fronturi din lemn masiv 5 Protege Parol
  • fronturi din MDF infoliat 8 Protege Parol
  • fronturi din MDF infoliat 9 Protege Parol
MAGAZIN ONLINE
DICTIONAR DENUMIRI UZUALE

NOTA: acest dictionar contine denumiri uzuale, precum ABS, MDF, HDF, HPL etc. Va invitam sa il parcurgeti.

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by