SPACE STEP Blum – soluția pentru inlocuirea plintei cu spatiu de depozitare

/SPACE STEP Blum – soluția pentru inlocuirea plintei cu spatiu de depozitare

SPACE STEP Blum – soluția pentru inlocuirea plintei cu spatiu de depozitare

De cate ori ne-am confruntat cu problema accesarii spatiilor inalte de depozitare?

Spatiile locuibile din noile imobile sunt tot mai mici, iar noi cumparam tot mai mult. 

De aceea, o solutie de crestere a volumului de depozitare este proiectarea mobilierului pe inaltimea spatiului. Dar aceasta solutie are si un inconvenient: nu ajungem usor la produsele depozitate la inaltime. Putem utiliza o scarita, un scaun sau…sistemul SPACE STEP de la BLUM.

Obțineți spațiu suplimentar de depozitare la nivelul plintei, ajungeți cu ușurință la dulapul suspendat și permiteți-le copiilor să vă ajute folosind polita din sertar – SPACE STEP oferă funcţionalitate multipla mobilierului.

Fără alunecare atunci cand este deschis

În poziţie extrasă, un dispozitiv de blocare fixează SPACE STEP începând de la o greutate de 8 kg. Suprafața de călcare suportă o greutate maximă de 150 kg, în

versiunea corespunzătoare.

Sistemul SPACE STEP are beneficii suplimentare pentru fiecare încăpere.

SPACE STEP oferă funcționalitate la nivelul plintei în bucătărie, baie sau hol, optimizand si spatii de depozitare pentru diverse produse din casa. Prin inlocuirea plintei, prinsa de picioarele pe care este suspendata mobila, cu sertare ce gliseaza pe diferite sisteme de deschidere BLUM, se creaza spatii suplimentare de depozitare.

Pentru confortul maxim la lucru in bucătărie vă recomandăm sistemul electric de asistență la deschidere SERVO-DRIVE Blum. Astfel, datorită BLUMOTION (amortizare la inchidere), printr-o simpla atingere a frontului de mobila, SPACE STEP se desprinde rapid de corpul mobilierului şi se închide lin şi silențios. Astfel, foarte repede puteti accesa produsele depozitate la inaltime. Alte tehnologii Blum de deschidere – inchidere care pot fi alaturate SPACE STEP sunt: TIP-ON, TIP-ON BLUMOTION, BLUMOTION.

Mai multe detalii despre SPACE STEP gasiti in brosura atasata acestei pagini.

Pentru alte detalii consilierii nostri de vanzari va stau la dispozitie.

Catalog Online
Contact
By | 2021-02-17T18:33:09+00:00 February 17th, 2021|Diverse|Comments Off on SPACE STEP Blum – soluția pentru inlocuirea plintei cu spatiu de depozitare

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?