Somiere Paturi

/Somiere Paturi
Somiere Paturi 2019-01-31T19:53:33+00:00

Somiera Rotunda Roma

Transforma-ti dormitorul intr-o oaza de liniste pentru cele 8 ore de somn zilnic cu gama de somiere din import de la Protege Parol!

Pentru o igiena corecta a somnului este esential sa respectati cateva reguli si anume: dormitorul dumneavoastra ar trebui sa fie un loc confortabil si linistit, destinat exclusiv somnului.

Cu cat sunteti mai dezordonat si mai distras in timpul noptii, cu atat va fi mai dificila tranzitia la somn. Nu tineti televizorul in dormitor. Amenajati camera de dormit cat mai confortabil, aerisita si cu atmosfera calda. Alegeti un ansamblul SOMIERA – PAT- SALTEA potrivit stilului de dormit, greutatii personale si/sau a partenerei/lui si a starii de sanatate.

Somiera metalica este baza patului in care asezam in straturi salteaua, asternuturile si pe noi cu gandul la un somn odihnitor. Astfel somiera suporta greutatea tuturor straturilor asezate pe ea.

Principial, cele mai cunoscute somiere sunt cele care au rama metalica si lamele curbate din lemn fag stratificat. Lemnul de fag, de esenta tare, are un ritm de crestere lent si este materia prima optima pentru realizarea lamelelor elastice, dand rezistenta si durabilitate acestora.

Foarte important, in functie de greutatea care o suporta, recomandam sa fie aleasa o somiera din metal, confectionata din teava metalica rotunda/patrata de diferite dimensiuni ale sectiunii.

Pentru unele modele de somiere sau rame de pat teava metalica patrata poata sa aiba o sectiune de 40×30 mm pentru greutati mai mici si 50×30 mm pentru greutati mai mari, iar pentru greutati foarte mari se recomanda somierele metalice cu lamele elastice executate din teava cu sectiune de 80×30 mm (modelul Olbia).

Somiera pat poate suporta o greutate mai mare cu 20 kg. fata de cea proiectata daca se impletesc lamele elastice cu chinga speciala.

Astfel, Protege Parol a ales somierele produse in Italia datorita atentiei la detalii precum calitatea finisajelor ramei, a lamelelor elastice, pentru posibilitatea de personalizare a formei si culorii.

Deoarece este nevoie, in functie de inaltimea utilizatorului, de diferite inaltimi ale picioarelor va dam posibilitatea sa alegeti inaltimea lor, tipul acestora, modalitatea de prindere a lamelelor pe structura metalica.

Uneori patul este un loc in care citim sau privim la televizor. Pentru a ne face viata mai comoda este bine sa achizitionam o somiera ajustabila care sa ne sustina capul ridicat la un nivel confortabil practicarii acestor activitati, iar gatul sa fie sprijinit pentru a nu sta incordat.

Dupa o zi de munca, cele mai solicitate parti ale corpului sunt picioarele, acestea relaxanduse daca sunt ridicate peste nivelul corpului. Si in acest caz solutia ideala este somiera metalica cu lamele, ajustabila – actionata mecanic sau electric.

In subpaginile de la aceasta pagina a site Protégé Parol va puteti informa despre SOMIERE METALICE CU LAMELE, SOMIERE METALICE RABATABILE ACTIONATE MECANIC sau SOMIERE METALICE ACTIONATE ELECTRIC.

Totodata, va prezentam si SOMIERE METALICE pentru HOTEL/PENSIUNE sau SOMIERE METALICE CU FORME SPECIALE.

De asemenea va invitam sa parcurgeti catalogul atasat acestor pagini pentru a va informa si a alege modelul potrivit patului din dormitor sau camera copiilor.

Somiere metalice
Somiere metalice rabatabile
Somiere supraponderali
Somiere electrice
1
×
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?