USI PLIANTE TIP CONCERTINA

USI PLIANTE TIP CONCERTINA 2018-04-03T18:20:18+00:00

Sistemul usilor pliante Concertina reprezinta un element inovativ atat ca si functionalitate cat si design.

Produs de catre renumita firma Italiana Salice, sistemul Concertina a fost proiectat astfel incat deschiderea a doua usi sa se faca pe o singura parte, oferind acces maxim in interior si utilizand foarte putin spatiu pentru deschidere. Spatiul ocupat de ambele usi atunci cand sunt deschise complet este minim (aproximativ 8 cm).

Sistemul Concertina este disponibil sub forma uni kit format din:
– cale de rulare de maxim 1180 mm
– balamale pafta, utilizate intre usi
– balamale culisoare si elemente teflon utilizate la glisarea usii pe calea de rulare
– element de fixare folosit la blocarea usii in pozitia inchis
– bandou PVC folosit intre usi pentru a oferi protectie impotriva prafului si a prinderii accidentale a degetelor

Sistemul poate fi utilizat pentru orice tip de usi aplicate din materiale lemnoase, inclusiv PAL, MDF, lemn masiv si usi cu rama din aluminiu. Usile pot fi construite pe orice inaltime, cu o latime maxima a ambelor usi de 118 cm. Kit-ul este construit in functie de dimensiunea usilor tinandu-se cont de numarul de accesorii (balamale) necesare sustinerii usii.

Usile construite utilizand sistemul Concertina se monteaza pe un suport din material lemnos care adesea poate fi lateralul corpului de dulap. Atunci cand acest sistem cu usi este utilizat pentru inchideri de spatii este necesara existenta unui toc din material lemnos pe care se fixeaza balamalele de sustinere a usii. Spatiul maxim de inchidere utilizand doua sine de culisare si patru usi care se deschid doua cate doua este de 236 cm.

DESCARCA:

Detalii si schite de montaj pentru sistemul de usi Concertina
ALTE SISTEME USI
COMANDA
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?