SERTARE CU PERSONALITATEA TA - TANDEMBOX INTIVO

///SERTARE TANDEMBOX INTIVO
SERTARE TANDEMBOX INTIVO 2018-05-14T10:06:57+00:00

Dorinte indeplinite
Cerintele clientilor devin din ce in ce mai exigente, iar designul personalizat este din ce in ce mai solicitat. Cu TANDEMBOX Intivo va prezentam un nou design pentru linia de produse TANDEMBOX, care va ofera o multitudine de posibilitati de configurare.

Fie ca este incorporat in designul integrat din metal, fie ca este in combinatie cu elementele de insertie din orice material dorit TANDEMBOX Intivo reprezinta intotdeauna o solutie speciala pentru sertare.

De fiecare data altfel, intotdeauna deosebit
Baza sistemului TANDEMBOX Intivo este formata din lateralele de sertar dezvoltate special pentru extragerile cu front inalt. Acestea sunt disponibile in trei culori, respectiv materiale: alb-matase, negru-Terra si inox.

Variat si individual
Sistemul de extragere TANDEMBOX Intivo ofera posibilitati noi si variate de configurare si diferentiere.
Cu TANDEMBOX Intivo puteti crea continuitate intre designul camerei si interiorul mobilei… sau puteti crea accente si contraste.
TANDEMBOX Intivo se poate utiliza in toate aplicatiile: de la extragerea uzuala la extragerile interioare si solutiile precum dulapul de sub chiuveta de la Blum pana la solutia pentru colturi SPACE CORNER.

Noile elemente de insertie confectionate din sticla sau piele sintetica permit concretizarea dorintelor individuale ale clientilor.

Cu configuratorul de design se pot aplica virtual diverse decoruri propuse pentru sticla si pentru piele artificiala intr-o extragere TANDEMBOX Intivo. Asa se poate remarca imediat care este efectul dat de diferitele decoruri in compozitia cu sertare realizata.

Libertate nemarginita de configurare
Pe sticla poate fi imprimat, cu pana la trei culori, orice decor ales dupa bunul plac. Intreaga paleta de culori RAL va sta la dispozitie pentru aceasta.
START my Intivo

DESCARCA CATALOG:

TANDEMBOX Intivo
Spre magazin online
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?