SISTEME DE FERONERIE BLUM

//SISTEME DE FERONERIE BLUM
SISTEME DE FERONERIE BLUM 2020-05-07T12:51:08+00:00

Feroneria este inima oricarui corp de mobilier. Buna functionare a acesteia este strans legata de satisfactia utilizatorului si de durata de viata a mobilierului. Desi solutiile disponibile sunt multiple si variate, noi propunem calitatea si inovatia ca standard, adica sistemele de feronerie Blum.

Sistemele de feronerie proiectate si produse de Blum Austria aduc, pe langa avantajele constructive si facilitatile de montaj, plusvaloare mobilierului in care sunt utilizate.

In Banat, Blum inseamna Protege Parol. Iata de ce:

Protege Parol este dealer Blum din anul 2004.

Protege Parol este primul dealer zonal Blum din vestul Romaniei.

Rolul de dealer asumat inseamna eforturi sustinute de reprezentare a marcii si produselor Blum. Noi, la Protege Parol, am inteles ce inseamna cu adevarat rolul de dealer si am dedicat acestuia resurse umane si financiare, pentru a aduce un plus semnificativ in dezvoltarea industriei mobilierului si confortului din casele fiecaruia.

De-a lungul timpului Protege Parol si-a construit reputatia de reprezentant Blum prin expunerea adecvata a celor mai noi si mai competitive solutii Blum in accesorizarea mobilierului.

Primul showroom din Romania bazat pe ideologia Blum DynamicSpace a fost expus de Protege Parol inca de acum 8 ani – noutate absoluta la acea vreme. Acesta a oferit o puternica baza de prezentare a produselor si programelor de feronerie Blum pentru mobilier, precum si a evolutiei mobilierului catre cele mai noi si mai competitive solutii din lume.

Protege Parol a construit si primul showroom din Romania care pune in valoare programul Blum Tandembox Intivo si deschiderile electrice Blum Servo-Drive. Expunerea acestuia la targuri si expozitii a avut un puternic impact asupra perceptiei despre inovatiile si tehnologiile Blum.

Prezentarea si consilierea permanenta asupra tuturor solutiilor si programelor Blum, atat pentru producatorii de mobilier, cat si pentru persoanele interesate de cele mai noi solutii in domeniu, ne-au adus prestigiul si recunoasterea de mandri reprezentati ai Blum in Banat = Protege Parol.

Invitam mici si marii producatori de mobilier, pasionatii de bricolaj si persoanele interesate de mobilierul la cele mai inalte standarde in showroom-ul Protege Parol pentru a descoperi toate solutiile Blum, prezentate de consilieri specializati. Bineinteles, sistemele de feronerie Blum pot fi comandate si direct din magazinul online.

SISTEME DE BALAMALE

SISTEME DE BALAMALE

Detalii
SISTEME DE EXTRAGERE SERTARE

SISTEME DE EXTRAGERE SERTARE

Detalii
BALAMALELE BLUM CLIP TOP BLUMOTION

BALAMALELE BLUM CLIP TOP BLUMOTION

Detalii
SISTEME DE RIDICARE A USILOR PENTRU DULAPURI SUPERIOARE

SISTEME DE RIDICARE A USILOR
PENTRU DULAPURI SUPERIOARE

Detalii
SISTEME DE RIDICARE A USILOR PENTRU DULAPURI SUPERIOARE

SISTEME DE RIDICARE A USILOR
PENTRU DULAPURI SUPERIOARE

Detalii
SERTARE CU PERSONALITATEA TA TANDEMBOX INTIVO

SERTARE CU PERSONALITATEA TA
TANDEMBOX INTIVO

Detalii
opritor polita mobila protege blum

OPRITOR POLITE PENTRU TANDEM SI MOVENTO

Detalii
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?