MAINILE OCUPATE CU RESTURI: DESCHIDEREA AUTOMATA A SERTARULUI DE GUNOI

BLUM SERVO-DRIVE 2018-05-14T10:05:08+00:00

Mainile va sunt ocupate cu resturi de aruncat, dar sertarul cosului de gunoi este inchis – va suna cunoscut?

Specialistii in feronerie de la BLUM Austria au acum solutia si la aceasta problema. Multumita sistemului BLUM SERVO-DRIVE UNO, sertarul cosului de gunoi se deschide la o simpla atingere; atingere cu mana, cotul, piciorul sau soldul. Cu acest sistem, lucrul in bucatarie devine mult mai usor, iar usile sertarului de gunoi nu se mai murdaresc atat de rapid.

Sertarul cosului de gunoi este cel mai des utilizat in bucatarie (conform studiilor BLUM), de aceea acest sistem este recomandat ca o echipare standard a zonei de curatenie din bucatarie.

Sistemul BLUM SERVO-DRIVE UNO este disponibil sub forma unui kit preasamblat usor de montat pe toate sistemele standard de sertare destinate resturilor menajere. Cu ajutorul acestui sistem se obtine si inchiderea ina si silentioasa a sertarului, datorita sistemului cunoscut BLUMOTION integrat.

BLUM SERVO-DRIVE – seturi individuale usor de montat

Setul consta intr-o unitate BLUM SERVO-DRIVE preasamblata, care cuprinde o unitate motoare, console de fixare, bare de protectie si sursa de alimentare inclusiv cablaj. Instructiuni in suport tiparit si CD-ROM au fost de asemenea incluse in pachet, facilitand astfel si mai mult montajul, chiar si pentru persoane neavizate.

Pasionati de tehnica si bricolaj? Accesorizati singuri mobilierul montand acest set complet, livrat cu instructiuni detaliate. Va fi o experienta placuta si totodata extrem de utila cand mainile sunt ocupate si sertarul este inchis. In final obtineti o bucatarie care se potriveste vietii.

Sertarele mobilierului, cu sau fara manere, pot fi deschise cu usurinta datorita sistemului de deschidere electrica BLUM SERVO-DRIVE UNO, atat in bucatarie cat si in restul casei.

Citeste mai mult despre organizarea mobilierului de bucatarie si sistemele pe care le oferim, aici.
Mai multe produse BLUM, in magazinul online.

DESCARCA CATALOG:

Maini ocupate, sertar inchis… vedeti solutia
O atingere usoara e suficienta pentru deschidere
  • blum servo-drive Protege Parol 1
  • blum servo-drive Protege Parol 2
  • blum servo-drive Protege Parol 3
  • blum servo-drive Protege Parol 4
  • blum servo-drive Protege Parol 5
  • blum servo-drive Protege Parol 6
  • blum servo-drive Protege Parol 7
Spre magazin online
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?