Sisteme pentru dressinguri si dulapuri Norscan Roller

/Sisteme pentru dressinguri si dulapuri Norscan Roller
Sisteme pentru dressinguri si dulapuri Norscan Roller 2018-05-13T06:18:41+00:00

Sisteme de depozitare pentru dressing si dulap

Se poate accesoriza un dressing in mod functional si estetic? Este posibila reorganizarea unui dressing sau dulap deja existent?
DA, utilizand sistemul Norscan ROLLER realizat si patentat de catre producatorul suedez IMA Norscan AB.

Inca de la infiintare, in 1985, firma suedeza a mizat pe accesorii functionale ale mobilierului avand in prim plan flexibilitatea si competitivitatea produselor. Deschiderea fata de nevoile reale ale consumatorului modern a dus la realizarea de noi sisteme inteligente si functionale pentru accesorizarea si utilarea dressing-urilor.

Componenta centrala a sistemului patentat Norscan ROLLER o reprezinta cosurile si accesoriile pentru dulapuri care culiseaza lin si silentios pe rolele special proiectate. Elementele sistemului Roller sunt cosuri si platforme din sarma, suporturi pentru pantaloni si pantofi, concepute pentru a va oferi solutii complete de depozitare. Gama larga de accesorii permit o amenajare personalizata. Sistemul este compatibil si cu corpurile dotate cu usi pe balamale aruncatoare.

Cu ajutorul celor doua tipuri de glisiere montarea accesoriilor se poate realiza atat pe partea laterala a corpului de mobilier cat si sub polita din interiorul dulapului. Mecanismul brevetat previne desprinderea de pe glisiere a cosurilor extractibile chiar si atunci cand aceste cosuri au un continut greu.

Glisierele si diferitele accesorii nu se pot folosi independent unul de celalalt. Accesoriile sistemului Roller se monteaza cu tipurile de glisiere furnizate de producator.

Functionalitatea sistemului permite rearanjarea dressingului dupa necesitatile utilizatorului. Glisierele separate permit montarea, extinderea sau schimbarea usoara a accesoriilor. Cele doua tipuri de glisiere sunt compatibile cu toate accesoriile existente.

Optimizarea depozitarii este de multe ori o problema pentru cei mai multi dintre noi. Fie ca locuim intr-o casa sau un apartament, organizarea spatiului este un aspect important, care ne influenteaza viata de zi cu zi. Precum v-am obisniut, echipa Protege Parol vine in intampinarea dumneavoastra cu numeroase solutii pentru organizare si optimizare. Vezi mai multe sisteme si solutii de organizare a spatiului, aici.

DESCARCA CATALOG:

Catalog sistem Norscan Roller
  • sisteme dressing 1
  • sisteme dressing 2 Protege Parol
  • sisteme dressing 3 Protege Parol
  • sisteme dressing 4 Protege Parol
Spre magazin online
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?