Sisteme inteligente pentru confortul dumneavoastra

/Sisteme inteligente pentru confortul dumneavoastra

Sisteme inteligente pentru confortul dumneavoastra

Stim cat de important este pentru orice persoana sa aiba parte de confort si eleganta la ea acasa, iar de aceea echipa noastra – Protege Parol va vine in ajutor cu noua gama de accesorii de mobilier inovative care sa va ofere mai multa eleganta dar si un nivel ridicat de confort in casa voastra.

Am cautat pentru voi cele mai potrivite accesorii de mobilier pentru ca voi sa va puteti bucura la maxim de casa voastra.

In randurile de mai jos puteti sa gasiti accesorii de calitate de la producatori de top din Europa.

Sistem audio Intublu

Detalii

Priza Peggy de la Bachmann

Detalii

Priza Peggy va permite sa aveti o sursa continua dar si sigura de alimentare cu energie electrica oriune si oricand doriti.

Acest model de priza de la producatorul de renume Bachmann va ofera mai multa flexibilitate si libertate pentru spatiul de lucru, chiar si pentru garaje si depozite.

Puteți conta pe PEGGY în orice moment, ori de câte ori aveți nevoie de acces la o sursă de curent, indiferent de poziția dispozitivelor de alimentare.

Scoaterea plintei pentru curățarea spatiului de sub corpurile de baza din bucătărie nu este atât de simplă pe cât pare, deoarece plinta este, de obicei, mai dificil de detașat și chiar si mai dificil de cuplat pe picioarele mobilierului. Astăzi, mulțumită clemei magnetice Blink, nu mai este cazul: Clipsul magnetic Scilm Italia face posibilă desprinderea de pe piciorul negru de mobila si îndepărtarea plăcii PLINTA de diferite inaltimi foarte repede si fara stres.

BLINK = o clemă magnetică careasigura prinderea in modul cel mai rapid si eficient posibil plinta de picioarele mobilierului, ascunzând asfel complet spațiul dintre mobilă și podea = produsul cel mai premiat la INTERZUM 2019 (fost recompensată cu premiul High Quality Product, în cadrul galei Interzum Award 2019).

Clema Blink 

Detalii

Gama de sisteme extensibile pentru masa

Detalii

Pentru mai mult confort si un spatiu de depozitare mai mare va venim in ajutorul Dumneavoastra cu gama de sisteme extensibile pentru masa de la Atim Italia.

Produse de proiectare și tehnologie pentru a asigura o utilizare maximă chiar și în spații mici, datorită sistemului brevetat care integrează toate componentele – mecanisme și suprafețe – fără a fi necesară depozitarea de mobilier în altă parte.

Sistemele transformabile de masa de la Atim Italia sunt soluția potrivită pentru a transforma o piesă de mobilier într-o suprafață de lucru practică.

Astfel va veti bucura de confort maxim si eleganta in bucataria Dumneavoastra.

Brosura Next Generation Office 2020-ro
Brosura produse noi 2020-ro
By | 2020-07-28T16:45:20+00:00 January 23rd, 2020|Noutati|Comments Off on Sisteme inteligente pentru confortul dumneavoastra

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?