Sisteme de cosuri pentru colectare selecticva a gunoiului – Gollinucci Italia

/Sisteme de cosuri pentru colectare selecticva a gunoiului – Gollinucci Italia

Sisteme de cosuri pentru colectare selecticva a gunoiului – Gollinucci Italia

Deseuri  menajere sortate pentru viitorul copiilor si curatenia planetei

Schimbarile climatice au devenit subiectele cele mai fierbinti in analiza si dezbaterile prezentului planetei  / viitorul omenirii.

Datoria noastra este sa asiguram o planeta cel putin la fel de verde si pentru generatiile urmatoare.

Toti putem usor contribui la sanatatea PAMANTULUI  prin sortarea corecta a deseurilor casnice. Tuturor devine obligatorie dobandirea obisnuintei de a separa atent aceste deseuri.

Volumul de resturi menajere casnice generat de o gospodarie difera de la zonele rurale la cele metropolitane. In medie, conform statisticilor EUROSTAT, fiecare persoana genereaza aproximativ 300 kg. de deseuri menajere in fiecare an. Desi cultura colectarii selective a gunoiului casnic este mai la inceput in Romania post comunista si, din acest motiv ne pozitionam in coada clasamentului,  Protégé Parol propune de foarte multi ani cosuri de gunoi cu mai multe compartimente pentru colectarea selectiva a deseurilor casnice. Am propus inca de acum 10 ani gama de sisteme de colectare ale fabricii italiene ROMAGNA PLASTIC  rebrenduita GOLLINUCCI Italia. Sistemele lor de colectare respecta toate normele europene, iar calitatea produselor este remarcabila.

Colectarea deseurilor menajere este usurata de catre manerele colorate ale recipientelor corespunzatoare diferitelor tipuri de deseuri. Materia prima folosita in productia acestor cosuri este 100% reciclabila si non toxica. Montarea lor in mobila de bucatarie este practica si rapida datorita sabloanelor de gaurire existente in colet.

De aceea va propunem sisteme de colectare deseuri atat pentru sertar cat si pentru usi de mobilier. Cosurile de gunoi sunt utilizate pentru depozitarea rezidurilor, gunoaielor, resturilor organice din casa, baruri, restaurante, etc.
Tendinta este de separere a tipurilor de reziduri recomandand astfel alegerea de recipiente de separare gunoi cu mai multe camere de depozitare.
Pot fii montate atat pe usiile de mobilier cat si pe placa inferioara a corpului.
De retinut: sertarele mobilierului de bucatarie trebuie sa aiba obligatoriu sine de glisare cu lungimea nominala 500 mm.

Capacele cosurilor se pot ridica automat sau manual.

Detalii despre gama de sistemele de colectare resturi menajere gasiti in magazinul online:

Spre magazin online
By | 2021-02-11T19:40:19+00:00 February 9th, 2021|Diverse|Comments Off on Sisteme de cosuri pentru colectare selecticva a gunoiului – Gollinucci Italia

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?