Sistem Sertar LEGRABOX de la BLUM

/Sistem Sertar LEGRABOX de la BLUM

Sistem Sertar LEGRABOX de la BLUM

Daca si dumneavoastra sunteti o persoana care apreciaza eleganta si confortul la ea acasa, va invitam sa descoperiti gama de sisteme LEGRABOX de la BLUM care sa va aduca mai multa utilitate in casa dumneavastra.

Acest sistem de sertar este revolutionar pentru ca are stil minimalist si progresist de tip simplu, elegant si rectiliniu. Acest sistem box va va atrage prin conturul clar definit, avand design simplu si linii fine decorative.

legrabox blum protege parol

Posibilitate de personalizare

Este important sa stiti ca acest produs se poate personaliza pe capac cu numele sau sigla afacerii dumneavoastra pentru a adauga mai multa personalitate in incapere.

Fronturile înalte câştigă din ce în ce mai mult în importanţă în configurarea mobilierului. LEGRABOX sprijină această tendinţă de design, printr-un cuplaj de front inovator, care garantează o stabilitate maximă la deschidere şi închidere.

Un design elegant

Echipa de ingineri de la BLUM au dezvoltat un nou design pentru LEGRABOX care sa se potriveasca perfect cu tendintele mobilierului modern si ofera sansa de configurare pe diverse stiluri de mobila.

Avand pereti laterali in stil drept, nu doar pe interior, dar si pe exterior, acest sistem box ofera o eleganta care sa impresioneze pentru ca are o grosim mica de doar 12.8 mm si se va integra fara probleme in orice tip de mobila.

Sistemul bogat LEGRABOX vă pune la dispoziţie multe variante de culori şi materiale. Oţelul inoxidabil cu strat anti-amprentă sau oţelul cu stratificare mată asigură un aspect deosebit.

legra box blum

Variante multiple de design

Pe lângă LEGRABOX pure cu suprafeţe metalice mate se pot realiza extrageri şi cu varianta de design personalizat LEGRABOX free, pentru înălţime C. Fie că este vorba de sticlă, lemn, piele sau piatră, cu ajutorul elementelor de inserţie se pot realiza accente deosebite.

Spre magazin online
By | 2019-11-22T06:11:30+00:00 March 20th, 2019|Noutati|Comments Off on Sistem Sertar LEGRABOX de la BLUM

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?