Sistem de usi ECLIPSE

/Sistem de usi ECLIPSE

Sistem de usi ECLIPSE

De ce ai alege un sistem de usi ECLIPSE

De cate ori vi s-a intamplat ca ceea ce este la vedere sa trebuiasca de fapt ascuns de oaspetii care va trec pragul? Cu totii avem anumite lucruri pe care le depozitam in casa, dar nu se potrivesc cu restul decorului. Protege Parol va ofera mai multe solutii prin care va ajuta sa pastrati la vedere doar ceea ce aveti nevoie. Printre aceste solutii se afla sistemul de usi ECLIPSE.

Avantajele pe care le ofera un sistem de usi ECLIPSE

ECLIPSE este un sistem de usi care va ajuta sa pastrati la vedere doar ceea ce aveti nevoie. Acest sistem de usi pocket door are o deschidere fluenta si asistata la 90 de grade si oprire amortizata. ECLIPSE este usor de instalat si scos din carcasa si permite deschiderea si inchiderea usilor usor si uniform. Cu acest sistem de usi veti obtine o miscare lina, perfect echilibrata.

Sistemul permite optimizarea spatiului si poate fi utilizat intr-o gama larga de aplicatii – de la unitati de chiuvete pentru bucatarii, pentru a ascunde dispozitive precum masini de spalat, congelatoare sau chiar chiuvete; in living pentru sistemele media sau unitati de biblioteca; pentru dulapurile din dormitor; pentru depozitarea diverselor lucruri din birou.

Fiecare sistem poate fi furnizat complet asamblat si gata de instalare, partial asamblat sau neasamblat.

Mai multe sisteme de usi oferite de Protege Parol puteti gasi aici. Pentru detalii si comenzi, contactati-ne la: vanzari@protege.ro / 0256 248 648.

DESCARCA CATALOG:

DETALII SI SCHITE DE MONTAJ SISTEMUL ECLIPSE
DETALII SISTEMUL ECLIPSE – ENG
  • http://www.protege.ro/wp-content/uploads/2017/04/Sistem-de-usi-ECLIPSE.png
  • http://www.protege.ro/wp-content/uploads/2017/04/Sistem-de-usi-ECLIPSE-2.png
VEZI SI ALTE SISTEME DE USI
By | 2018-01-30T11:00:32+00:00 April 24th, 2017|Noutati|Comments Off on Sistem de usi ECLIPSE

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?