Sfaturi pentru cumpararea bucatariei dvs Blum

/Sfaturi pentru cumpararea bucatariei dvs Blum

Sfaturi pentru cumpararea bucatariei dvs Blum

Pentru a va bucura mult timp de noua dvs bucatarie

Mobilierul de bucatarie este folosit in general 15 ani sau chiar mai mult. In aceasta perioada de timp trebuie sa-si dovedeasca utilitatea. De aceea, el nu trebuie sa fie doar frumoas, ci trebuie sa fie si practic.

O buna pregaticre in vederea cumpararii mobilierului de bucatarie va ajuta sa luati hotarari in cunostiinta de cauza. Astfel, puteti spriji proiectantul in configurarea bucatariei care corespunde dorintelor dvs.

Beneficiile alegere mobilierului de bucatarie potrivit: desfasurare optimia a activitatilor, spatiu suficient pentru depozit si confort de miscare ridicat.

Asta inseamna la Blum: workflow, space si motion – cele trei caracteristici ale unei bucatarii practice.

Daca acordati atentie acestor lucruri, primiti o bucatarie care vi se potriveste! In paginile urmatoare veti descoperi o multitudine de idei pentru bucataria vs. practica.

Solutii practice pentru dulapuri

Dulapurile Blum sunt functionale si sustin desfasurarea simpla a tuturor proceselor de lucru.

Solutiile de dulap ingenioase de la Blum va ofera multe posibilitati de adapostire a ustensilelor dumneavoastra de bucatarie.

SPACE CORNER BLUM

Spaţiul existent în colţ este de multe ori prea puţin sau prost utilizat. O alternativă prietenoasă la soluțiile convenționale pentru colțuri este SPACE CORNER. Prin utilizarea extragerilor totale spaţiul este utilizat în mod optim şi bunurile depozitate sunt accesibile şi la îndemână, fără să vă aplecaţi.

Catalog Online
Catalog Online
By | 2019-12-11T06:43:42+00:00 September 12th, 2018|Noutati|Comments Off on Sfaturi pentru cumpararea bucatariei dvs Blum

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?