SERVO-DRIVE pentru sisteme de ridicare și sisteme de extragere

/SERVO-DRIVE pentru sisteme de ridicare și sisteme de extragere

SERVO-DRIVE pentru sisteme de ridicare și sisteme de extragere

Pentru o miscare mai simpla si mai lina cand deschidem sau inchidem usile si dulapurile echipa Protege Parol va recomanda cu incredere gama de sisteme SERVO DRIVE de la BLUM AUSTRIA.

Cu atingeri fine putem sa deschidem si sa inchidem usile si sertarele dulapurilor. Aceasta inchidere si deschidere lina este asigurata de catre tehnologia BLUMOTION.

SERVO DRIVE de la BLUM este un sistem ideal de ridicare si inchidere / deschidere a sertarelor.

Cu doar o simpla atingere atat usile cu sisteme de ridicata, extragere se pot deschide si inchide usor cu ajutorul SERVO-DRIVE, indiferent de greutatea mobilierului si a frontului.

Puteti sa alegeti Servo-Drive pentru sitemul Aventos

Acest model de sistem ajuta la inchiderea si deschiderea usilor dulapurilor printr-o simpla apasare de buton.

SERVO-DRIVE este sistemul de susținere a mișcării electrice de Blum. Face deschiderea fascinant de simplă: o singură atingere este suficientă și sistemele de ridicare și extragerile par deschise de la sine. BLUMOTION asigură o închidere silențioasă și fără efort.

SERVO-DRIVE înseamnă că ai nevoie de un singur sistem pentru întreaga bucătărie. Atât pentru dulapurile de perete, cât și pentru dulapurile de bază. Utilizatorul bucătăriei poate interveni întotdeauna în timpul mișcării, oferind control complet în orice moment. În caz de avarie, toate fitingurile sunt încă funcționale.

Spre magazin online
By | 2020-04-08T18:51:44+00:00 February 2nd, 2020|Produse Blum|Comments Off on SERVO-DRIVE pentru sisteme de ridicare și sisteme de extragere

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?