Prelucrare blaturi HPC

//Prelucrare blaturi HPC
Prelucrare blaturi HPC 2020-01-01T15:54:33+00:00

Blaturi inguste pentru mobila bucatarie, HPC fullcolor – Abet Laminati Italia

Ce este un BLAT pentru MOBILIER, din HPL Compact sau HPC fullcolor?
HPL-ul Compact este un material laminat si compactat la presiune inalta produs in Italia de catre firma ABET LAMINATI.

Caracteristici tehnice – prelucrare blaturi HPC pentru mobilier

HPC, cunoscut si sub denumirea de HPL Compact este un panou cu o grosime de 10 mm, caracterizat de rigiditate inalta si produs la temperatura si presiune inalta (150 °C / 9 Mpa), in prese multietajate. Procesul prin care este fabricat, face din acest tip de material un produs extrem de rigid si aproape indestructibil.

Miezul blaturilor HPC este compus din hartie impregnata in rasina, in timp ce suprafata este alcatuita din una sau mai multe straturi de hartie impregnata in rasina termorezistenta. Astfel ca, datorita tehnicii, prelucrarea blaturilor din HPC se realizeaza si in culori si texturi personalizate.

Suprafetele blaturilor HPC fullcolor pe care Protege Parol vi le propune sunt de 2 feluri :

– blaturi semimate, cu textura la suprafata;

– blaturi HPC pentru mobila, antiamprenta si supermate – Polaris. Detalii gasiti aici.

De ce sa utilizam HPL Compact?

HPL-ul Compact este materialul ideal acolo unde durabilitatea, sustenabilitatea, fabricarea usoara, instalarea, rezistenta mare la uzura, costul rezonabil, varietatea de culori, texturi si rezistenta la umezeala primeaza.
Se debiteaza ca si materialul lemnos, nu mai trebuie cantuit ci doar frezat si slefuit pe cant, se monteaza rapid si usor.  Are avantaje din punct de vedere ecologic: nu emana gaze, nu contine componente organice volatile si este reciclabil. Este un material care se utilizeaza in diferite industrii de peste 30 de ani.
Blaturile din HPC pot inlocui, cu succes, blaturile din granit si compozit, sunt rezistente la apa (se pot monta pe ele chiuvete sub blat) si temperaturi pana la 170 Grade Celsius.
Se recomanda ca sa existe, langa plita, un suport de lemn sau metal pentru oalele fierbinti (pentru a proteja blatul de eventuale modificari ale culorii).

Serviciul de prelucrare blaturi HPC

HPL-ul compact full color (HPC) de la Abet Laminati, pe care il oferim colaboratorilor nostri, este un material in care avem incredere, atat din punct de vedere calitativ, cat si estetic, pentru a crea mobila rezistenta si aspectuasa pentru bucatarie sau birouri.

Pe baza unei schite exacte de prelucrare a blatului cu care veniti la Protege Parol, va furnizam blaturile HPC gata prelucrate.

Printre variatele tehnici de prelucrare blaturi HPC, se numara: taiere, frezare cu diferite raze, slefuire, decupare contur chiuvete si electrocasnice, gaurire, taiere in 45 grade.

Colile HPC au 4200×1300 mm, iar minimul de cumparare este jumatate de coala, adica 4200×650 mm.

Mai multe detalii legate de tehnicile de prelucrare blaturi HPC gasiti in documentul Detalii tehnice si instructiuni, anexat acestei sectiuni. Pentru clarificari, va stam la dispozitie – vanzari@protege.ro.

Informatii suplimentare despre caracteristicile si intrebuintarea blaturilor HPC -puteti afla aici si in magazinul online Blaturi HPC pentru mobilier

Mai multe exemple de prelucrare a blaturilor HPC gasiti pe pagina de Facebook Protege Parol.

  • blaturi HPC mobilier Protege Parol
  • blaturi HPC mobilier Protege Parol 2
  • blaturi HPC mobilier Protege Parol 3
Spre magazin online

DESCARCA:

Detalii Tehnice si Instructiuni
DICTIONAR DENUMIRI UZUALE

NOTA: acest dictionar contine denumiri uzuale, precum ABS, MDF, HDF, HPL etc. Va invitam sa il parcurgeti.

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?