Protege Parol isi imbogateste gama de produse cu sistemele extractibile

/Protege Parol isi imbogateste gama de produse cu sistemele extractibile

Protege Parol isi imbogateste gama de produse cu sistemele extractibile

Sistem de masa extractibila din sertar LUNCH

Este un sistem economic care permite extragerea unei mese peninsulare dintr-un compartiment care este utilizat în mod normal pentru adăpostirea unui sertar. Este suficient să deschideți partea din față a sertarului cu balamale pentru a sta la masă. Această soluție a fost proiectată de noi pentru a satisface nevoile funcționalității în spații limitate.

Prerogativa sistemului este că toate componentele sale, adică mecanismele noastre și piesele dvs. din lemn, sunt integrate în sistemul în sine, fără ca nici o extensie sau altceva să fie stocată în altă parte.

Sistem masa extractibila din sertar BRUNCH

Acest sistem de masa extractibila sub forma unei peninsule poate sa fie utilizata si ca sertar. Modul de extragere este asigurat de catre un maner care este incorporat in sistem si se poate rabata fata de sertar. Astfel rezultatul final este o masa cu lungimea de 106 cm. Acest sistem de extragere este ideal pentru bucatariile mici care nu dispun de spatiu.

Sistem masa extractibila din sertar MENSOLA PARTY

Noul tabel PARTY completează gama de sisteme transformabile pentru bucătărie și mobilier în general. Studiat și proiectat în toate detaliile pe baza experienței acumulate cu masa Brunch, care este în producție de ani buni, acest sistem oferă posibilitatea de a fi montat într-un compartiment de sertar standard, fără a necesita adaptări speciale, asigurând o deschidere ridicată (egală cu la aproximativ 1450 mm) și o sarcină mare, datorită folosirii piciorului telescopic integrat. Party combină avantajele mesei Brunch și sertarului extragător cu cele ale ușii duble cu clapă Dinner într-un singur produs simplu și accesibil.

Sistem masa extractibila din sertar OPLA FOLDING500

Aceasta masa extractibila va creste radica suprafata de lucru pentru orice tip de blat de bucatarie. Daca nu este utilizata, aceasta se poate plia usor sub blat. Masa se extrage foarte usor cu ajutorul manerului transversal care vine livrat o data cu sistemul. Avantajul acestui sistem extractibil este ca inaltimea este reglabila la diverse grosimi de blat de la 15 la 35 de mm.

Sistem masa extractibila din sertar T-ABLE XL

T-ABLE este un nou sistem pentru extragerea unei mese peninsulare, chiar și de dimensiuni mari (până la 900 mm adâncime),
dintr-un compartiment pentru sertare. Piciorul telescopic pliabil asigură, de asemenea, o sarcină și stabilitate mare (peste 100 kg), respectând cele mai înalte standarde de siguranță.

Spre magazin online
By | 2020-04-08T18:54:16+00:00 December 29th, 2019|Noutati|Comments Off on Protege Parol isi imbogateste gama de produse cu sistemele extractibile

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by