Picioarele negre de mobilier Mafos Italia – Un plus de eleganta, frumusete si stil

/Picioarele negre de mobilier Mafos Italia – Un plus de eleganta, frumusete si stil

Picioarele negre de mobilier Mafos Italia – Un plus de eleganta, frumusete si stil

O parte foarte importantă din componența mobilierului dumneavoastră este reprezentată de către picioarele reglabile.

Astăzi ne bucurăm să va prezentăm cu interes noile picioare de mobilier de la Mafos Italia – un brand de renume în industria mobilierului și a accesoriilor.

Mafos a fost fondată la începutul anilor optzeci, în mijlocul Brianței și și-a dezvoltat activitatea în ultimii 30 de ani, că urmare a cererii continue de inovație, specializând activitatea în completări pentru industria mobilei.

Ciclurile de fabricăție, modelarea, finisarea, manipularea și ambalarea comenzilor se efectuează în întregime în fabrica Mafos din Viganò. Unitatea de producție modernă a fost planificată și echipată în diverse departamente pentru a optimiza costurile și calitatea, pentru a atinge obiectivul de timp redus și flexibil.

De la proiectare la inginerie de producție, de la controlul întregului ciclu până la comercializare, se consideră că fiecare pas furnizează produse și servicii ca fiind cea mai bună soluție pe piața italiană, europeană și internațională.

Experiența pe termen lung, tehnologia industrială, abilitățile personalului stau la baza succesului produselor Mafos.

Fabricat exclusiv în Italia, producția Mafos fabricare in Italia, produsele îndeplinesc cerințele privind costurile, calitatea și designul și oferă flexibilitate în amenajarea casei.

Va prezentam in continuare cele 3 modele de picioare de mobila de la Mafos Italia pentru un plus de eleganta in casa Dumneavoastra.

Acestea vin in diverse dimensiuni pentru o potrivire cat mai buna cu mobilierul din casa.

Spre magazin online
By | 2020-07-30T17:38:13+00:00 March 6th, 2020|Noutati|Comments Off on Picioarele negre de mobilier Mafos Italia – Un plus de eleganta, frumusete si stil

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?