PEGGY de la Bachmann Germania

/PEGGY de la Bachmann Germania

PEGGY de la Bachmann Germania

Acest model inovativ de priza cu prindere pe marginea mobilierului sau a blatului aduce un plus de flexibilitate si libertate cand vreti sa o montati pe suprafata spatiului de lucru sau in camera, dar chiar si in garaj. Va puteti baza pe multipriza cu cablu de alimentare, Peggy by Bachmann, de fiecare data cand aveti nevoie de curent electric fara sa mai depindeti de alte prelungitoare.

Datorita fixarii cu o clema foarte rezistenta, aceasta priza poate sa fie montata, fara alte ustensile, chiar pe coltul mesei de lucru – dar si acolo unde ai tu nevoie.

Cu un cablu de 3 metri lungime, Peggy de la Bachmann ofera si garanteaza libertatea de miscare cand ai nevoie de o sursa sigura de curent, dar si protectie pentru echipamentele electrice din casa Dumneavoastra.

PEGGY de la Bachmann Germania – o priza  tripla care ofera libertate de miscare

Nouatea din acest an pe care Bachmann Germania o prezinta pietei romanesti este o prize cu clema de fixare pe suprafete groase de pana la 55 mm.  Ea poate fi folosita atat in mediul residential cat si in atelierele de productie. Imaginati-va de cate ori ati avut nevioie de energie electrica in gradina.  Prelungitoarele uzuale nu pot fi atasate pe diferite suprafete printr-o prindere stabila.

Cu o bandă de priză fiabilă și un dispozitiv de fixare stabil, acum aveți o sursă de alimentare flexibilă când și unde doriți.

Catalog Online
By | 2019-12-10T18:33:56+00:00 October 5th, 2019|Prize Bachmann|Comments Off on PEGGY de la Bachmann Germania

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by