Organizatoare sertare baie

/Organizatoare sertare baie
Organizatoare sertare baie 2018-05-13T06:16:54+00:00

Organizatoare sertare baie si masuta de toaleta

Prin utilizarea de organizatoare sertare baie si masuta de toaleta Onda Vanity veti castiga timp pretios. Linia de accesorii pentru sertare Onda Vanity va ajuta sa aveti totul la indemana si, implicit, sa va pregatiti intr-un timp mult mai scurt.

Acestea sunt concepute atat pentru doamne, cat si pentru domni, reusind sa faca din sertarul comun al dulapului de baie un spatiu bine organizat pentru ambi membri ai cuplului. Folosirea de organizatoare de sertare Onda Vanity face sa existe o linie de demarcatie clara intre produsele ei si produsele lui, prin faptul ca produsele de cosmetica feminina nu vor mai invada spatiu vecin.

Accesoriile Onda Vanity sunt potrivite si pentru sertarul masutei de toaleta, ajutand la organizarea produselor cosmetice si de machiaj. Cu acestea, interiorul masutei de toaleta va deveni un spatiu ordonat.

Organizatoare sertare baie si masuta de toaleta – set tavite de dimensiuni si forme variate

Accesoriile de sertare Onda Vanity sunt un set de tavite cu despartitoare, de dimensiuni si forme variate, a caror asezare in sertare se face in functie de nevoia de compartimentare. Aceste organizatoare sunt prevazute cu elemente detasabile multifunctionale, ceea ce inseamna ca se pot configura atat in functie de numarul si marimea produselor de depozitat, ca si in functie de forma si dimensiunea sertarului.

Accesoriile de sertare sunt concepute dintr-un material usor, placut la atingere, mat si foarte rezistent impotriva zgarieturilor. Un alt avantaj este faptul ca se pot utiliza ani de zile fara sa se deterioreze. Sunt usor de curatat, pentru acest proces fiind necesara doar o carpa umeda.

Cu aceste organizatoare sertare baie si masuta de toaleta veti putea face ca sertarul sa fie organizat in functie de centrele de interes: zona de machiaje, zona de manichiura – pedichiura, zona de accesorii pentru par etc.

Mai multe solutii de depozitare, aici.
In magazinul online veti gasi atat organizatoare sertare baie, cat si cosuri pentru rufe.

Pentru detalii, va asteptam la showroom (Timisoara, str. Martir cernaianu 11) sau contactati-ne la 0256 248 648 | office@protege.ro.

  • organizatoare sertare baie Protege Parol
Spre magazin online
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?