Opritor pentru polițele glisante de mobila cu glisiere TANDEM și MOVENTO de la BLUM Austria

/Opritor pentru polițele glisante de mobila cu glisiere TANDEM și MOVENTO de la BLUM Austria

Opritor pentru polițele glisante de mobila cu glisiere TANDEM și MOVENTO de la BLUM Austria

opritor polita Blum pentru Tandem si Movento

Optimizarea depozitarii produselor in spatiile destinate mobilierului presupune utilizarea acestuia astfel incat sa nu ramana aer nici in adancimea si nici pe inaltimea spatiului. 

In mod normal mobilierul este destinat, in primul rand, depozitarii de produse nu de aer. Ca sa se utilizeze optim spatiul din mobila se pot folosi, cu succes, polite fixe sau polite mobile (glisante). Politele glisante incorporate in mobilier au mai multe avantaje din punct de vedere al accesibilitati usoare la produsele depozitate in spatele mobilierului. Sistemele de glisare BLUM care s-au utilizat pentru aceste polite glisante sunt glisiere standard, glisiere TANDEM atat cu extragere partiala cat si cu extragere totala si glisierele MOVENTO (extragere totala). Dupa extragere aceste polite de mobila nu au beneficiat, pana acum, de un sistem de fixare care sa nu permita miscarea acestora. 

Pentru o fixare mai usoara si mai sigura a politelor glisante din mobilierul dumneavoastra recomandam gama de opritoare de raft de la renumita firma producatoare de feronerie de calitate BLUM Austria.

Confortul si designul sunt doua elemente importante pe care le vrem in casa noastra. In acest sens echipa Protege Parol  vine acum in ajutorul dumneavoastra cu noua gama de opritoare de politele de raft ce gliseaza pe sistemele Tandem si Movento de la Blum. Avand un design mai ergonomic si estetic, aceste opritoare mentin politele de mobilier in pozitie deschisa.

Cu ajutorul tehnologiilor de mişcare BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION și TIP-ON incorporate in sistemele de glisare pentru polite si sertate mobilier creșteți valoarea acestuia si aveti un confort sporit al mişcării.

POTRIVITE PENTRU APLICATII DIVERSE

Indiferent ca dorim sa montam aceste opritoare in mobila de bucatarie, mobilierul din baie sau chiar in diverse spatii din casa sau gospodarie, ele vor ramane in pozitie de siguranta acolo unde este nevoie de ele.

Astfel prin designul lor veti avea o casa mai frumoasa care sa atraga atentia si acces usor in spatiile inguste din mobilier.

O FIXARE MAI USOARA SI SIGURA pentru utilizatori de mobilier

Cand este complet inchisa, polita se blocheaza singura pe ambele parti cu ajutorul unui zavor.

Astfel eliberarea opritorului se face doar cu sincronizare si in mod confortabil cu doar o mana.

OPRITORUL SE POATE MONTA ORIUNDE ESTE NEVOIE DE EL

Spre exemplu cand cosul de rufe nu are loc langa masina de spalat, putem utiliza polita pentru asigurarea sigurantei necesare cand avem nevoie utilizand opritorul pentru poliță pentru MOVENTO și TANDEM respectiv pentru TANDEM 19 mm.

MONTAJUL ESTE FOARTE SIMPLU SI RAPID

In doar cativa pasi puteti sa va montati acasa opritorul de polita de la BLUM.

Funcţionare ușoară și fixare sigură

Opritorul se blochează și menține stabilă poliţa în ambele laterale atunci când aceasta este extrasă complet. Eliberarea opritorului se efectuează datorită sincronizării, confortabil, cu o singură mână prin ridicarea pârghiei.

Unitatea de blocare și arborele de sincronizare

Atașați unitatea de blocare la arborele de sincronizare. Aceasta trebuie să se integreze sub polița.

Feronerie și șablon în acelaşi timp

Unitatea și elementul de blocare au și rol de șablon. Puneți șuruburile în pozițiile de fixare desemnate. Puteți utiliza atât şuruburi pentru lemn cât și euro-şuruburi pentru elementul de blocare.

Pentru detalii consultati Brosura si Instructiunile de montaj atasate acestei pagini sau contactati consilierii nostri de vanzari.

Brosura Opritor Polita
Instructiuni Montare
By | 2020-05-19T06:08:22+00:00 May 7th, 2020|Produse Blum|Comments Off on Opritor pentru polițele glisante de mobila cu glisiere TANDEM și MOVENTO de la BLUM Austria

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?