Ofertele lunilor APRILIE – MAI 2020 pentru scaune si boxpring – MADE in Romania

/Ofertele lunilor APRILIE – MAI 2020 pentru scaune si boxpring – MADE in Romania

Ofertele lunilor APRILIE – MAI 2020 pentru scaune si boxpring – MADE in Romania

Asocierea dintre “Gustav Living – Concepte unice pentru un confort suprem” și “Protege Parol – Detaliul care face diferența” nu este întâmplătoare.

Am selectat  produse cu design unic și calitate ridicată pe care le propunem beneficiarilor care apreciază calitatea și detaliile.

Obișnuitele, de acuma, promoții la scaunele și boxspringuri, produse de renumită firma din Satu Mare, sunt oportunități pentru mulți beneficiari care doresc produse cu un design deosebit  și de cea mai înalta calitate în casele lor. Protege Parol, reprezentantul acestei companii în județul Timiș, va așteaptă să alegeți detaliile componentelelor de mobilier, acum la prețuri reduse cu 28 – 33%, pentru amenajarea casei perfecte.

Sistemul de dormit Boxspring este specialitatea brandului Gustav Living.

Boxspringul Sella, cu cap de pat inspirat din energia soarelui,  este conceput pentru dumneavoastra, domnii si doamnele cu un somn agitat și neliniștit, care va confruntati cu un nivel ridicat de stres și nu va puteti odihni optim sau pur și simplu  va doriti un confort sporit în timpul odihnei. Boxspringul Sella, realizat din materiale premium și catifea extra fină MINE, reprezintă un produs minunat pentru cei ce își doresc să investească într-un somn absolut odihnitor. 

Tot la preturi promotionale, in lunile Aprilie si Mai 2020,  este si boxspringul Marmorelle (vezi pliantul promo atasat).

Pentru asortaje perfecte intre boxspring si ambientul casei dumneavoastra puteti alege din cele 21 culori de catifea MINE produsa de Dinozoli Textile Italia. 

Fotoliile si scaunele din lemn fag si catifea extrafina reprezinta o excelentă alegere pentru livinguri, dininguri, săli de conferință sau așteptare, care se integreaza armonios în oricare spatiu interior ce isi propune un plus de personalitate.

Fotoliul Jaqueline HoneyBrass  ne atrage pe loc atât prin designul elegant, atemporal, cât și prin confortul ridicat. Picioarele scaunului sunt confecționate din lemn de fag, scoică scaunului este din lemn stratificat presat, iar husă tapițată cu un model de fagure este din catifea italiană premium, foarte soft și plăcută la atingere, disponibilă în 7 culori.

Catifeaua îmbracă complet fotoliul, iar picioarele de formă conică sunt evidențiate de un surprinzător detaliu de alamă care îmbracă perfect capătul acestora. Aceste elemente fac un tot unitar într-un stil rafinat, o piesă de sine stătătoare, ce definește spiritul oricărei amenajări avangardiste dar, în același timp, cu accente clasice foarte subtile.

Scaunul Jaqueline Lines atrage atenția prin design-ul ultramodern dar și prin confortul sporit.  Spătarul curbat oferă un confort ideal chiar și pentru perioade mai îndelungate de timp.

Scaunele Celine Honeycomb și Celine Rainbow, datorită gamei de culori și design, dau încăperilor o notă revitalizantă fiind perfecte pentru o amenajare luxuriantă. Realizate cu o atenție deosebită la detalii, picioarele sunt strunjite din lemn masiv de fag rezistent la presiune, tapițeria este realizată din poliuretan învelit  într-o husă din catifea premium, soft la atingere, produsă în Italia. Puteți alege din cele 7 culori de catifea astfel încât detaliile fotoliilor și cele ale spațiului să se contopească într-un întreg vibrant.

Consultați flyerul atașat pentru că, azi, să faceți alegeri inspirate.

Flyer Online
By | 2020-04-08T18:39:17+00:00 April 8th, 2020|Oferte|Comments Off on Ofertele lunilor APRILIE – MAI 2020 pentru scaune si boxpring – MADE in Romania

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?