O noua tehnologie de cantuire, pentru mobila cu aspect impecabil de durata

/O noua tehnologie de cantuire, pentru mobila cu aspect impecabil de durata

O noua tehnologie de cantuire, pentru mobila cu aspect impecabil de durata

Cu totii stim cat este de important ca lucrurile care ne inconjoara sa fie rezultatul perfect al imbinarii dintre design si calitate. In timp ce alegerea designului tine in mare parte de gustul personal, in ceea ce priveste calitatea, nu ar trebui sa existe variabile. Din aceste considerente, noi, Protege Parol, suntem intr-o permanenta cautare de solutii inovative care sa poata fi integrate unei largi palete de stiluri decorative si care sa reprezinte calitatea la cel mai inalt nivel. Si fiindca detaliile fac intotdeauna diferenta, suntem foarte pretentiosi si selectivi cu materialele si solutiile pe care le propunem, inclusiv in ceea ce priveste fabricarea componentelor pentru mobila.

In cei 16 ani de experienta ni s-a dovedit ca, in fabricarea mobilierului, modalitatea de cantuire a fronturilor este unul dintre principalii factori care influenteaza aspectul si rezistenta mobilei. De aceea am ales sa introducem noua tehnica de cantuire a fronturilor, care permite o imbinare perfecta si durabila intre material si cant.

Avantajele folosirii noii tehnologii de cantuire:

  • Datorita durabilitatii noului adeziv poliuretanic, fronturile vor capata rezistenta sporita la apa, umiditate si caldura. Astfel, se evita neplacerea dezlipirii materialului din cauza temperaturii sau a umiditatii, problema care apare deseori la mobila din bucatarie sau baie.
  • Spre deosebire de alte metode de cantuire, aceasta se remarca prin rezistenta superioara la variatii de temperatura (de la -40°C la 140°C).
    Datorita proprietatilor adezivului, se inlatura posibilitatea exfolierii canturilor.
  • Nu raman urme de adeziv intre material si cant, astfel ca mobila va avea un aspect impecabil.
  • Fronturile devin mult mai usor de intretinut datorita imbinarii perfecte.
  • Spre deosebire de lipirea obisnuita, in acest caz, liniile de lipire devin aproape invizibile. Astfel, fronturile capata deosebite calitati estetice (se impiedica depunerea de reziduri pe liniile de lipire) si antibacteriene (se evita depunerea prafului si mizeriei pe muchiile fronturilor).

Astfel ca, datorita caracteristicilor deosebite a noului adeziv poliuretanic, noua tehnologie folosita de noi devine solutia de preferat in special pentru mobila din bucatarie, mobila din baie și chiar mobila din locurile publice, spatii supuse cel mai des variatiilor de temperatura si umiditatii.

Si pentru ca testele sunt cea mai buna metoda de a dovedi veridicitatea celor prezentate, furnizorul nostru de fronturi taiate si cantuite a efectuat o demonstratie prin care reies clar calitatile noii modalitati de cantuire a componentelor de mobila. Rezultatele reactiei in contact cu apa a materialului cantuit cu adezivul folosit de noi, vorbesc de la sine.

Descoperiti gama larga de fronturi in magazinul online. Pentru mai multe detalii legate de tehnologiile pe care le folosim, asteptam sa ne contactati la – vanzari@protege.ro

Citeste mai mult despre cum poti avea fetele de usi din DIALUX la dimensiunea dorita, aici.
Citeste mai mult despre panourile cu luciu inalt, aici.

COMANDA ACUM
DICTIONAR DENUMIRI UZUALE

NOTA: acest dictionar contine denumiri uzuale, precum ABS, MDF, HDF, HPL etc. Va invitam sa il parcurgeti.

By | 2018-03-20T10:50:06+00:00 October 13th, 2015|Noutati|Comments Off on O noua tehnologie de cantuire, pentru mobila cu aspect impecabil de durata
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?