NOILE CHIUVETE Blanco Germania, PERFECT NEGRE, DIN SILGRANIT® -BLANCO BLACK

/NOILE CHIUVETE Blanco Germania, PERFECT NEGRE, DIN SILGRANIT® -BLANCO BLACK

NOILE CHIUVETE Blanco Germania, PERFECT NEGRE, DIN SILGRANIT® -BLANCO BLACK

Dacă folosim in mobilierul de bucatarie chiuvete si robineti de culoare neagra, putem obține un efect omogen, curat și infinit de elegant. Chiuveta BLANCO încorporată la nivelul blatului poate spori armonia blatului de bucătărie.

Dacă langa nuanta negru mat si culoarea alba folosim lemnul sau o culoare mai îndrăzneață in bucătărie, efectul este și mai dynamic, chiar mult mai prietenos si mai cald.

Toate chiuvetele SILGRANIT și o gamă selectă de baterii de la BLANCO fac acum senzatie cu o nuanță care deschide o gamă complet nouă de posibilități în designul bucătăriei: BLANCO adaugă acum un negru cu o adâncime de culoare captivantă la spectrul său divers SILGRANIT de CombiColours. Pentru a crea acest negru, expertul în culori a dezvoltat un proces complet nou, care garantează un negru pur, profund, cu o vibrație elegantă. Cu noua sa suprafață neagră, întreaga gamă de produse SILGRANIT deschide astfel un nou domeniu al creativității în designul bucătăriei.

Este dificil de intretinut culoarea neagra? 

Dacă este vorba despre o chiuvetă BLANCO Silgranit®, răspunsul cel mai clar este NU. Este ușor de curățat, rezistenta la zgârieturi și impact, la acid casnic, la obiectele fierbinti, la razele UV, iar materialul folosit  este antibacterian, fără folosirea ionilor de argint!

Accesoriile negre merg bine împreună cu o chiuvetă luminoasă, intr-un spațiu viu colorat si impreuna cu materialele naturale. In acelasi timp formează o unitate perfectă de identitate a culorii cu chiuveta Silgranit® neagră.

DE CE BLANCO SILGRANIT® ESTE DIFERIT FAȚĂ DE ALTE CHIUVETE DE „GRANIT”?

Materialul chiuvetelor este influențat foarte mult de proporția și calitatea materiilor prime din care este alcătuit. În piață există o mulțime de chiuvete care sunt numite „granit”, acest aspect nu este deloc de neglijat și contează foarte mult dacă granitul apare doar în denumirea produsului sau și în compoziția produsului finit. Chiuvetele BLANCO Silgranit® au în compoziție 80% nisip de cuarț, cel mai dur material al granitului. În plus, tehnologia unică de fabricare a chiuvetelor oferă brandului BLANCO posibilitatea de a fi cotat aparte în acest segment al pieței.

Proprietățile deosebite ale BLANCO Silgranit®: 

 1. Ușor de curățat: 

Chiar și în cazul nuanțelor deschise la culoare, nu contează că este vorba de sfeclă, vin roșu sau cafea. În cele mai multe cazuri este suficient să deschideți robinetul, și, în urma jetului de apă, pata va dispărea. În cazul petelor deja formate luați un burete, puneți detergent de vase, frecați, clătiți și așteptați să se usuce.

 1. Rezistent la zgârieturi și impact: 

Această suprafață durabilă nu este o simplă acoperire la suprafață care s-ar putea uza, ci una foarte rezistentă, în acest fel chiuveta rămâne și peste ani, la fel de frumoasă ca la început.

 1. Rezistență la acizi: 

Unele fructe au o aciditate foarte mare. BLANCO Silgranit® este rezistent, atât la fructe, cât și la alți acizi întâlniți în bucătăria sau gospodăria dumneavoastră.

 1. Hygiene+Plus:

O versiune îmbunătățită a acestui material este BLANCO Silgranit® PuraDur®  care are proprietățile enumerate mai sus, și în plus, este prietenoasă cu alimentele fiind antibacteriană. Înmulțirea bacteriilor este împiedicată în proporție de 98% pe suprafața chiuvetei datorită Hygiene+Plus și toate acestea fără ioni de argint! Nu absoarbe și nici nu emite alte substanțe.

 1. Rezistență la căldură: 

Chiuveta Silgranit® este rezistentă la o temperatură de până la 280 ºC. Deci, nu trebuie să ne facem griji legate de faptul că o tigaie încinsă ar putea-o topi!

 1. Rezistență la decolorare: 

Culoarea materialului sub lumina directă a soarelui nu se schimbă. Este ca și nouă chiar și după ani de utilizare.

 1. BLANCO ZENAR XL 6 S SILGRANIT® PuraDur®

Pentru dimensiune corp mobilier de 60 cm, dimensiuni exterioare chiuveta: 1000 x 510 mm 

Inclus in pachetul de livrare: tocator de lemn sau de sticla 

Vezi pagina din catalog 2020: 93

 1. BLANCO ZENAR 5 S SILGRANIT® PuraDur®

Pentru dimensiune corp mobilier de 50 cm, dimensiuni exterioare chiuveta: 910 x 510 mm 

Inclus in pachetul de livrare: tocator de lemn sau de sticla 

Vezi pagina din catalog 2020: 91

BLANCO SILGRANIT® PuraDur®  – chiuvete bucatarie, modele PREMIUM, in 9 nuante moderne + beton style* acum la preturi promotionale

Propunerile noatre pentru amenajarile personalizate ale spatiilor tin cont de utilizatorii de bucatariii care iubesc produsele premium.  Modelele deosebite  de chiuveta si baterie din mobile de bucatarie au fost selectate si incluse in pliantul promo 2020 (valabil din 15 Noiembrie 2020) pentru a veni in ajutorul bugetelor destinate amenajarii speciale. Iata cateva modele, realizate in noua nuante de Silgranit® PuraDur® (antibacterian),  de chiuveta granit bucatarie din care puteti alege:

 1. BLANCO ZENAR 45 S SILGRANIT® PuraDur®

Pentru dimensiune corp mobilier de 45 cm, dimensiuni exterioare chiuveta: 860 x 510 mm 

Inclus in pachetul de livrare: tocator de lemn sau de sticla 

Vezi pagina din catalog 2020: 90

 1. BLANCO ELON 45 S SILGRANIT® PuraDur®

Pentru dimensiune corp mobilier de 45 cm, dimensiuni exterioare chiuveta: 650 x 500 mm

Inclus in pachetul de livrare: gratar de scurgere din inox

Vezi pagina din catalog 2020: 101

 1. BLANCO ELON 8 S SILGRANIT® PuraDur®

Pentru dimensiune corp mobilier de 80 cm, dimensiuni exterioare chiuveta: 860 x 500 mm

Inclus in pachetul de livrare: gratar de scurgere din inox

Vezi pagina din catalog 2020: 101

 1. BLANCO ETAGON 500 U SILGRANIT® PuraDur® – montare sub blat

Pentru dimensiune corp mobilier de 60 cm, dimensiuni exterioare chiuveta: 500 x 400 mm

Inclus in pachetul de livrare: 2 sine inox / plastic

Vezi pagina din catalog 2020: 167

A zecea nuanta de SILGRANIT® PuraDur® este beton style*. Dintre modelele de chiuvete ca sunt realizate si in aceasta nuanta enumeram: BLANCO ETAGON 6 SILGRANIT® PuraDur®, BLANCO ETAGON 8 SILGRANIT® PuraDur®, BLANCO PLEON 5 SILGRANIT® PuraDur®, BLANCO PLEON 6 SILGRANIT® PuraDur®, BLANCO PLEON 8 SILGRANIT® PuraDur®, BLANCO PLEON 9 SILGRANIT® PuraDur®, BLANCO METRA 45 S SILGRANIT® PuraDur®, BLANCO METRA XL 6 S SILGRANIT® PuraDur®.

  1. BLANCO ETAGON 700 U SILGRANIT® PuraDur® – montare sub blat

  Pentru dimensiune corp mobilier de 80 cm, dimensiuni exterioare chiuveta: 700 x 400 mm

  Inclus in pachetul de livrare: 2 sine inox / plastic

  Vezi pagina din catalog 2020: 167 

  Alte modele de chiuvete ce sunt realizate in noua nuante de SILGRANIT® PuraDur® si care sunt incluse in ofertele promotianale din pliant sunt: Blanco AXIA III cu mai multe dimensiuni, Blanco PLEONBlanco COLLECTISBlanco SITY cu accesorii SityPad si SityBox, etc.

  Insa NOUTATEA remarcabila a pliantului  este modelul  BLANCO VINTERA XL 9-UF SILGRANIT® PuraDur®, diponibil in 10 nuante. Pentru dimensiune corp mobilier de 90 cm, dimensiuni exterioare chiuveta: 896 x 510 mm

  Vezi pagina din catalog 2020: 73

Nouatile  Blanco Germania, De Dietrich Franta, Bertazzoni Italia, Evido, TURBO AIR Italia, RITTER Germania le gasiti in cele 64 pagini ale pliantului promo 2020 (valabil din 15 Noiembrie 2020) atasat acestei pagini.

Va invitam sa descarcati si sa rasfoiti paginile acestei brosuri pentru a descoperii solutii de design si functionalitate de la cele ordinare pana la cele absolut impresionante. Si toate la preturi promotionale.

Blanco Pliant 2020
Evido Pliant Promo2019-2020
By | 2020-11-13T10:46:00+00:00 November 11th, 2020|Chiuvete Blanco|Comments Off on NOILE CHIUVETE Blanco Germania, PERFECT NEGRE, DIN SILGRANIT® -BLANCO BLACK

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?