Somiere metalice

Somiere metalice 2019-12-12T18:43:27+00:00

somiera_metalica_lamel_elastica+protege+parol

SOMIERE METALICE DE LA PROTEGE PAROL

Somierele metalice sunt realizte din cadru metalic patrat care ofera un plus de rezistenta si elasticitate pentru ca ele nu se vor curba dupa o perioada indelungata de utilizare. Lamelele acestor somiere sunt produse din 6-9 straturi din fag stratificat.

Daca ne gandim la rame trebuie sa stim ca ele sunt vopsite cu atentie pentru a oferi un plus de eleganta.

Pentru a ne bucura de un somn odihnitor si confortabil, somiera joaca un rol important in calitatea somnului.

Iata de ce este important sa avem o somiera de metal:

– o somiera de calitate ne ofera sansa sa adoptam o pozitie corecta  a corpului in timpul somnului

– somiera ofera sansa ventilatiei saltelei – un lucru important si de luat in considerare cand vine vorba de rezistenta acesteia, dar si la asigurarea unei igiene corecte.

– disperseaza caldura

– evapora umezeala

– nu in ultimul rand creste durata de viata a saltelei

Cele mai multe persoane cred ca somiera are un singur rol si anume acela de a sustine salteaua. Plecand de la acest aspect, multi considera ca nu conteaza daca aseaza salteaua pe o somiera sau pe o placa simpla de pal.

In realitate, alegerea conteaza enorm. In afara de faptul ca sustine mai bine salteaua (indiferent ca vorbim despre saltea cu arcuri sau cu spuma de memorie), somiera aduce un plus de confort, oferind un somn mai odihnitor si mai calitativ.

Somiera se adapteaza si amortizeaza miscarile pe care le faceti in timpul somnului, ajuta la ventilarea eficienta a saltelei si ii prelungeste durata de viata, dar si disperseaza caldura si evaporarea umiditatii.

Recomandam utilizarea somierelor metalice cu picioare si lamele flexibile din fag, iar in umbra acestor recomandari stau cateva rationamente de ordin tehnic.

Lamelele elastice sunt realizate din furnir de fag, stratificat printr-un procedeu de incleiere la cald, in conditii de presiune.

Fiecare lamela este riguros rigidizata cu o banda textila groasa. Cadrul metalic cu profil patrat este la randul sau intarit pe centru cu doua randuri de teava. Aceasta este suficient de groasa pentru a nu se deforma nici dupa mult timp de utilizare.

Intregul sistem este perfect proiectat pentru a sustine cu usurinta toata greutatea unei saltele, precum si greutatea utilizatorilor.

Somiere metalice
Somiere metalice rabatabile
Somiere supraponderali
Somiere electrice
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?