Somiere metalice rabatabile

Somiere metalice rabatabile 2019-12-12T18:37:10+00:00

O somiera rabatabila este recomandata pentru un cadru de pat intr-un spatiu mic. Protege Parol va pune la dispozitie gama de somiere metalice rabatabile pentru un plus de confort si eleganta la dumneavoastra acasa.

Somierele noastre metalice – rabatabile va ofera un spatiu de depozitare atat de dorit in spatiile mici si nu doar atat.

Sistemul de rabatare a acestor somiere se poate monta pe latime sau lungime.

Somiera se poate monta pe latime daca setul de balamale se monteaza pe partile dinspre cap si pe picioarele patului, dar si pe lungime daca balamele patului se monteaza pe lateral – stanga/dreapta.

Iata cateva caracteristici ale somierei rabatabile:

– cadrul este foarte rezistent pentru ca este vopsit in camp electrostatic

– sistemul de balamale este format din 2 bucati si pistoane

– balamalele permit ridicarea somierei la 40 grade pentru un acces facil

– somierele au dimensiuni variate in functie de nevoi

Somierele metalice rabatabile vor aduce un plus de confort in casa dumneavoastra pentru ca ofera sansa sa reglati unghiul de inclinare al capului si picioarelor prin sistemul propriu de ridicare. Avand lamele late si foarte bine ancorate, ofera o stabilitate ridicata patului.

Somierele rabatabile reprezinta o varianta pentru somierele cu structura metalica de tip lada. Acestea ofera avantajul determinarii unui spatiu generos de depozitare oferind un acces facil la zona de sub pat.

Aceasta structura se poate transforma in pat, prin aplicarea pe lateralele lazii metalice a unor panouri de PAL sau alte material disponibile.

Mecanismul de rabatare are in compozitie balamale si amortizoare (pistoane cu gaz), adaptat pentru mai multe greutati ale saltelelor, pentru a permite o ridicare cu un efort minim.

Noi va punem la dispozitie produse de cea mai inalta calitate si de diverse dimensiuni, pentru a va putea bucura nu doar de un somn linistit, ci si de solutia estetica ideala pentru dormitorul dumneavoastra.

Somiere metalice
Somiere metalice rabatabile
Somiere supraponderali
Somiere electrice
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?