Somiere lemn 2019-12-12T18:41:33+00:00

somiera lemn

Somiere din lemn- Protege Parol

Somierele din lemn sunt produse accesibile ca pret dar si foarte practice pentru ca ofera un suport excelent pentru coloana vertebrala si ne ofera sansa sa avem un somn odihnitor si relaxant. Aceste somiere sunt recomandate pentru persoanele cu o greutate pana la 150 kg.

O somiera din lemn este un produs din gama de top care va ofera un confort ridicat si se adreseaza persoanelor cu dizabilitati, dar si persoanelor care doresc sa aiba parte de confort deosebit si care vor sa se bucure de un somn linistit.

Somiera din lemn este realizata din lemn de fag stratificat care este recunoscut pentru calitatea sa ergonomica, flexibilitate, iar aceste trasaturi fac ideal pentru a avea un suport de saltea rezistent si contribuie la confortul resimstit in timpul somnului.

Somierele din lemn de la Protege Parol sunt adresate persoanelor care doresc un produs simplu si care nu face rabat de calitate. Astfel somierele din lemn indemplinesc cu succes functiile unei somiere bine realizare la un raport de calitate/pret cat mai avantajos.

Ca parte importanta in protejarea saltelei, somiera permite circularea aerului pentru a impiedica formarea mecegaiului.

Fiind fixate pe cadrul patului si dedesubt de saltea, somiera din lemn ajuta la un somn cat mai linistit si la obtinerea unui confort ridicat.

Somierele pot fi reglate manual sau electric pentru ca dumneavoastra sa obtineti un somn linistit.

Ca avantaj, somierele din lemn se bazeaza pe neutrabilitatea lor din punct de vedere electro-magnetic, fata de somierele cu rama metalica.

Pentru ca nu neglijam partea esticica, fiecare somiera este realizata prin finisaje fine si ofera un produs util si stilat.

De obicei somierele din lemn sunt exectuate din lemn de fag stratificat si contine lamele elastice care raspund perfect solicitarilor corpului intins si permite coloanei vertebrale sa stea intr-o pozitie cat mai corecta.

Pe site-ul Protege Parol puteti descoperii o gama completa de somiere din lemn.

De ce sa alegeti o somiera din lemn?

Daca aveti probleme cu somnul probabil ca aceasta se datoreaza saltelei sau patului. Astfel o somiera potrivita va poate asigura un somn linistit si de calitate.

Somiera din lemn are rolul de a oferi sprijin optim si un somn confortabil, indiferent de grosimea saltelei.

Avantajele unei somiere din lemn:

  • contine lamelele elastice din furnire de fag presate curbat
  • raspunde perfect solicitarilor corpului intins
  • pemite coloanei vertebrale sa adopte o pozitie fiziologica corecta.
  • lemnul de fag garanteaza calitate si rezistenta, astfel ca patul nu va scartai in timp. O problema des intalnita la somnierele cu rama de metal.
  • picioarele sunt detasabile
Somiere metalice
Somiere metalice rabatabile
Somiere supraponderali
Somiere electrice
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?