Somiere electrice

Somiere electrice 2019-12-12T18:42:18+00:00

somiera electrica

Somiere electrice

Somierele pentru pat din lemn de fag, multristratificat, cu lamele care au o miscare independenta si realizata prin tehnologii avansate in constructia lemnului.

Aceste lamele asigura o flexibilitate optimia si au elemente de ridigizate in zona lombara.

Somierele electrice sunt actionate prin telecomanda si au avantajul ca motorul somierei este silentios si nu face zgomot.

Astfel, indeplinind toate exigentele necesare pentru a asigura o ridicare si coborare lina corpului, somierele electrice de la Protege Parol sunt ideale pentru persoanele care doresc sa se bucure de un grad ridicat de confort.

Somiera electrica este realizata din lemn de fag, multistratificat, cu ajutorul unor tehnologii avansate in prelucrarea lemnului. Vorbim despre un accesoriu modern, o somiera electrica cu telecomanda menita sa ofere confort, sa usureze viata, cu ajutorul multiplelor functii ce le indeplineste.

Lamelele pentru somiera electrica cu telecomanda (38 mm latime) au ficare o buna flexibilitate si o miscare independenta, acesta fiind alt factor suplimentar de rezistenta. Sistemul de reglare a duritatii pe care somiera il are in zona de mijloc este format din doi regulatori fixati pe lamela.

Cand sunt mutati spre centru, somiera electrica cu telecomanda devine (treptat) rigida iar cand acestia se afla in partile extreme, obtinem o flexibilitate ce poate fi ajustata in functie de preferinte.

Avantajele somierelor electrice:

aerisirea saltelelor. Saltelele compacte necesită o întreţinere mai atentă în ceea ce priveşte aerisirea lor. Umiditatea cedată de corp în timpul nopţii poate fi eliminată uşor asigurând o circulaţie naturală de jos în sus, prin somieră.

efect ergonomic – Elasticitatea lamelelor de lemn, confecţionate din fag aburit, permite o curbare după linia corpului, preluând sarcina de greutate de la saltea.

–   rol ortopedic – Suportul lamelar (somiera) este o realizare tehnică mai complexă având paturile de cauciuc legate câte două, elastic, permiţând lamelelor o mişcare în jurul axului longitudinal. Acest lucru măreşte efectul ortopedic al suportului lamelar, pentru că lamelele se înclină după forma corpului.

–  asigurarea reglabilităţii – prin asigurarea reglabilităţii suportului lamelar din pat, se obţine un confort maxim, asigurând o relaxare bună pentru picioarele obosite după o zi de lucru sau vizionarea televizorului într-o poziţie comodă.

Va invitam sa vedeti si gama variata de somiere cu diverse functionalitati.

Somiere metalice
Somiere metalice rabatabile
Somiere supraponderali
Somiere electrice
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?