Saltele Paturi

Saltele Paturi 2019-12-17T19:17:32+00:00

Saltele BIEN DORMIR

Cand ne gandim la amenajarea casei, din cauza faptului ca avem tendinta de a pune accentul pe aspect, uitam uneori de faptul ca obiectele din jurul nostru trebuie sa ne fie un sprijin in viata de zi cu zi, prin cresterea gradului de confort. Si ce poate contribui mai bine la confortul si relaxarea noastra zilnica mai bine decat un somn adevarat?!

Somnul ne influenteaza intreaga activitate, dar nu multi stim cum il putem face cu adevarat odihnitor. Protege Parol vine in sprijinul odihnei, a confortului si a unui stil de viata sanatos, prin saltelele Bien Dormir. Gama completa de saltele Bien Dormir este definita prin calitate foarte buna, materiale fine, naturale si sintetice, materiale speciale, arcuri bonnel, premium bonnel si impachetate (pocket), toate puse intr-un sistem care are ca unic scop un somn odihnitor dat de un confort remarcabil.

Rezistenta saltelelor Bien Dormir este foarte buna, garantia fiind intre 10 si 3 ani, in functie de model. Saltelele se livreaza rulate, o tehnologie unica in Romania tinand cont de arcuri, pentru o depozitare usoara si una transport eficient. Saltelele Bien Dormir sunt special dezvoltate pentru a intruni cat mai multe din nevoile fiecaruia dintre noi si pentru a se plia pe o varietate de bugete.

Saltele BIEN DORMIR gama ATLANTIS
Gama de saltele Atlantis are un design special conceput pentru un confort extra, are introdus topperul cu spuma Memory pentru a lua forma corpului si topperul cu spuma High Reziliance cu o capacitate unica de a-si mentine forma in utilizari repetate.

Saltele BIEN DORMIR gama OPTIMUS
Gama ortopedica Optimus cu arcuri Premium Bonnel are cel mai rezistent miez de arc din Romania. Cuprinde Optimus, Optimus pocket (cu doua suprafete de dormit: una ferma si cealalta medie/ferma) si Optimus M (premium) cu o suprafata ferma si cealalta Memory.

Saltele BIEN DORMIR gama EXCELSIOR
Gama de saltele Excelsior cuprinde Excelsior Petit, Excelsior Grand, Excelsior Arv si Excelsior Memory. Aceasta este definita printr-o aerisire permanenta pentru mentinerea unei temperaturi optime a corpului in timpul somnului.

Salteaua BIEN DORMIR EXCELSIOR
Excelsior Petit este o saltea ortopedica cu miez rezistent fabricata cu materiale premium pentru a conferi protectie antimicrobiana si antialergica.

Saltele BIEN DORMIR gama ECOSTAR
Gama de saltele Ecostar contine saltele ferme, cu husa detasabila: Ecostar Atena Pocket si Ecostar Atena Arc.

  • Saltele Bien Dormir Protege Parol
  • Saltele Bien Dormir Protege Parol 2
  • Saltele Bien Dormir Protege Parol 3
  • Saltele Bien Dormir Protege Parol 4
Spre magazin online

DESCARCA CATALOG:

CATALOG SALTELE
CATALOG SALTELE, MESE, SCAUNE
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?