MOBILIER DE BUCATARIE

//MOBILIER DE BUCATARIE
MOBILIER DE BUCATARIE 2018-04-01T17:36:44+00:00

Mobilier de bucatarie
Accesorii pentru bucatarii
Proiectare bucatarii
Organizarea ergonomica a bucatariei
Solutii de amenajare a bucatariei
Materiale alese pentru bucatarii

Mobilier si solutii pentru amenajarea personalizata a bucatariei

La proiectarea si amenajarea unei bucatarii la comanda trei componente sunt esentiale: bugetul alocat, spatiul existent destinat bucatariei si viziunea asupra apectului final.
La toate acestea se adauga proiectarea profesionala, solutiile inovatoare, materialele de calitate, organizarea optima si maiestria executiei. La fel ca si in cazul prepararii unei specialitati culinare alese, aceste ingrediente atent selectionate si bine omogenizate dau satisfactia unui rezultat excelent: bucataria visata.

Experieta si profesionalism in proiectarea unui mobilier de bucatarie modern

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul accesoriilor pentru mobilier, decoratiunilor si solutiilor inovatoare pentru bucatarii, va punem la dispozitie intreaga noastra experienta pentru a va bucura la maxim de bucataria dumneavoastra.

Literalmente bucataria reprezinta zona sau incaperea destinata gatitului. Cu toate ca previziunile futuriste ale secolului trecut prevesteau disparitia acestui spatiu (urmand sa consumam in totalitate mancare preprocesata industrial), importanta acestui spatiu a devenit mai actuala ca oricand. Fara a fi totusi ocolit de evolutiile tehnologice, spatiul modern al bucatariei ne ofera posibilitatea de a prepara cele mai alese delicii culinare intr-un mod mai usor, practic si cu mai putin efort.

Bucataria – spatiu dinamic de gatit, relaxare si socializare

A spune ca bucataria este un spatiu placut si relaxant necesita argumente puternice pentru a inlatura ideile preconcepute cu privire la rolul gospodinei. Cu fiecare proiect de bucatarie realizat si prin solutiile practice dar si estetice de organizare inlaturam acest concept invechit si deschidem calea spre un nou mod de a percepe bucataria.

Atunci cand toate ingredientele si ustensilele necesare sunt ergonomic depozitate si asezate, pregatirea si prepararea devin o adevarata placere. Buna organizare a spatiului din bucatarie o poate face mai spatioasa si poate transforma aceasta incapere intr-un loc de armonie si socializare, gatitul si degustatul devenind un joc placut cu familia sau cu prietenii. Nu in ultimul rand, alegerea materialelor si produselor potrivite, precum si buna organizare, elimina calvarul curateniei, igiena fiind pastrata fara efort.
Astfel bucataria devine un spatiu placut pentru toti membrii familiei fara discriminari de gen sau pozitie.

Mobilier de bucatarie in stil clasic sau modern

In functie de stilul de amenajare si buget, aspectul estetic al bucatariei este atent realizat utilizand panouri decorative din mdf, fronturi din mdf infoliat sau lemn masiv. Aceste materiale precum si detaliile care desavarsesc amenajarea precum manerele sau chiar lipsa acestora, insertiile metalice si iluminarile dau o nota aparte de eleganta si bun gust amenajarii bucatariei dumneavoastra.

Detaliile fac diferenta in bucatarie

Fie ca este vorba de compartimentarea sertarelor, modelul chiuvetei, cosurile de resturi menajere, incorporarea electrocasnicelor, conectivitatea electrica sau suspendarea corpurilor superioare, toate aceste detalii sunt adesea “uitate” atunci cand se ia in calcul amenajarea unei bucatarii. Noi suntem constienti de importanta acestor “detalii” si le acordam maxima seriozitate in prezentarea celei mai bune oferte care pe langa satisfacerea nevoilor asigura eficienta si calitate de lunga durata.

Vezi produse pentru mobilier de bucatarie in magazinele online: eshop.protege.ro si chiuveteonline.tm.ro.

  • mobilier de bucatarie Protege Parol 1
  • mobilier de bucatarie Protege Parol 2
  • mobilier de bucatarie Protege Parol 3
  • mobilier de bucatarie Protege Parol 4
  • mobilier de bucatarie Protege Parol 5
  • mobilier de bucatarie Protege Parol 6
  • mobilier de bucatarie Protege Parol 7
  • mobilier de bucatarie Protege Parol 8
  • mobilier de bucatarie Protege Parol 9
AJUTOARELE ORGA-LINE PENTRU BUCATARIE

AJUTOARELE ORGA-LINE
PENTRU BUCATARIE

Detalii
Deschiderea electrica a sertarului destinat cosului de gunoi

DESCHIDEREA ELECTRICA A SERTARULUI DESTINAT COSULUI DE GUNOI

Detalii
BUCATARII ACCESORIZATE IN STIL MINIMALIST

BUCATARII ACCESORIZATE
IN STIL MINIMALIST

Detalii
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?